NBA

Θρίαμβος για τους Μιλγουόκι Μπακς, κράτησαν τον Μπόμπι Πόρτις για ακόμα δύο χρόνια

Ο Μπόμπι Πόρτις πανηγυρίζει στο Game 5 της σειράς Μπακς - Χοκς στους τελικούς της Ανατολικής Περιφέρειας
Ο Μπόμπι Πόρτις πανηγυρίζει στο Game 5 της σειράς Μπακς - Χοκς στους τελικούς της Ανατολικής Περιφέρειας Ⓒ 2021 AARON GASH/ ASSOCIATED PRESS

Είχε προτάσεις με πολύ περισσότερα χρήματα, όμως ο Μπόμπι Πόρτις πήρε 9 εκατομμύρια για δύο χρόνια και συνεχίζει στους Μιλγουόκι Μπακς με στόχο το repeat.

Ήταν η προτεραιότητά τους, ήταν η προτεραιότητά του, συνεχίζουν μαζί. Μπακς και Μπόμπι Πόρτις έδωσαν τα χέρια για νέο διετές συμβόλαιο αξίας 9 εκατομμυρίων δολαρίων, με στόχο να διεκδικήσουν το repeat τη σεζόν 2021/22 και να συνεχίσουν την απόλυτα επιτυχημένη κοινή τους πορεία προς την κορυφή του ΝΒΑ.

Ο Πόρτις είχε προτάσεις με πολύ καλύτερα χρήματα από ανταγωνίστριες ομάδες, ωστόσο περνάει καλά στο Μιλγουόκι, ξέρει πόσο τον αγαπάει ο κόσμος και πόσο σημαντικός είναι για τα Ελάφια και προτίμησε να μείνει στο μέρος που απόλαυσε το μπάσκετ, κέρδισε και αγαπήθηκε.

Ο Πόρτις είχε 11.4 πόντους (54.2% στο δίποντο, 47.1% στο τρίποντο, 74% στις βολές), 7.1 ριμπάουντ και 1.1 ασίστ ανά 20.8 λεπτά σε 66 αγώνες της κανονικής περιόδου και 10.1 πόντους και 5.3 ριμπάουντ ανά 19.8 λεπτά σε 12 αγώνες απέναντι στους Ατλάντα Χοκς και τους Φοίνιξ Σανς, στους τελικούς της Ανατολικής Περιφέρειας και τους NBA Finals. Ιδανικός ρολίστας για τον πάγκο, μπορεί να αντικαταστήσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο σε βραδιές ξεκούρασης ή αν προκύψει τραυματισμός, υπερπολύτιμος για τους Μπακς.

TAGS NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ