ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Θερμή υποδοχή στην Κύπρο

Θερμή υποδοχή στην Κύπρο
Σαρας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν οι Κύπριοι οπαδοί της ομάδας, στον Σάρας και την παρέα του

Ο Βασίλης Σπανούλης, δεν ήταν εντός αποστολής, αλλά αυτό δεν πτόησε τους "πράσινους" φιλάθλους να αποθεώσουν τόσο τον νεοαποκτηθέντα, Σάρας Γιασικεβίτσιους, όσο και τους υπόλοιπους άσους της ομάδας.
Στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι, ο τεχνικός των νταμπλούχων Ελλάδας, δήλωσε: " Πρόκειται για μία καλή ευκαιρία να δούμε πως προχωράει η προετοιμασία και είμαστε χαρούμενοι, που συμμετέχουμε για δεύτερη φορά σε αυτό το τουρνουά και είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι όλοι παίκτες, εκτός του τραυματία Σπανούλη, δηλώνουν παρόντες μπροστά σε ένα κοινό που αγαπάει το μπάσκετ".

"Φετινός στόχος μας είναι εκτός από την κατάκτηση των τίτλων, το καλό μπάσκετ. Οι φανέλες δεν κερδίζουν μόνες τους και όλοι θα θέλουν να μας νικήσουν

".

Στους αγώνες του Παναθηναϊκού αναμένεται η εξάντληση των εισιτηρίων, αφού τόσο οι Κύπριοι, όσο και ο Τύπος, έχουν εκφράσει μεγάλο ενδιαφέρον για τον Λιθουανό.

Όσον αφορά στον πρώτο αγώνα του Παναθηναϊκού, εναντίον της ΑΕΛ, την Τετάρτη, η ώρα άλλαξε από τις 19:00, στις 17:00, λόγω του παιχνιδιού του Ολυμπιακού Λεμεσού με την ΑΕΛ, για το Κύπελλο Κύπρου.




TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ