NBA

Θέλουν Τζάκσον οι Μπόμπκατς

Ο Σον Μέι θα χάσει τη χρονιά λόγω τραυματισμού κι οι Μπόμπκατς θέλουν τον Μαρκ Τζάκσον στη θέση του

Συγκεκριμένα ο φόργουορντ των Σάρλοτ Μπόμπκατς θα μπει στο χειρουργείο την Τρίτη. Η αποθεραπεία του υπολογίζεται από 6 ως 12 μήνες!
"Είναι πολύ ενοχλητικό" τόνισε ο Σον Μέι, για να συνεχίσει: "Ήταν σοκ για μένα. Είχα αρχίσει να επιστρέφω και ξαφνικά... μπουμ είμαι ξανά στο σημείο μηδέν. Ξέρω ότι είναι δύσκολη εγχείριση. Ο Ανφέρνι Χάρνταγουεϊ έμεινε έξω για 2-3 χρόνια. Ο Άλαν Χιούστον, ο Ντάριους Μάιλς όλοι τους άργησαν να γυρίσουν. Η μόνη διαφορά μαζί μου είναι ότι την έκαναν αρκετά μεγαλύτεροι".

Σύμφωνα με το αμερικάνικο πρακτορείο ειδήσεων οι Μπόμπκατς προσανατολίζονται στη λύση του Μαρκ Τζάκσον για να καλύψουν το κενό του πρωταθλητή του NCAA με τους Τάρχιλς του Νορθ Καρολάινα.

"Είναι μια μεγάλη απώλεια για μας. Υπάρχουν αρκετοί ελεύθεροι παίκτες. Πρέπει να μιλήσουμε μαζί τους. Ένα όνομα που μας απασχολεί είναι αυτό του Μαρκ Τζάκσον" τόνισε ο Ροντ Χίγκινς. Για τον Τζάκσον ενδιαφέρεται έντονα ο Ολυμπιακός και μάλιστα σύμφωνα με δημοσιεύματα οι "ερυθρόλευκοι" τον περιμένουν στην Ελλάδα την ερχόμενη Δευτέρα.




TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ