ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Θέλουν να μείνει ο Ιβάνοβιτς

Θέλουν να μείνει ο Ιβάνοβιτς

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς είχε συμφωνήσει με τους Βόσνιους, να τους αναλάβει στα προκριματικά για το Eurobasket 2015, όπου... τους πήγε. Και τώρα εκείνοι τον θέλουν πάλι κοντά τους.

Η ιστοσελίδα sport.ba της Βοσνίας έγραψε πως ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς θα καθίσει στον πάγκο της εθνικής, στο Eurobasket 2015. Eκεί δηλαδή, όπου οδήγησε την ομάδα ο ίδιος, μέσω τη διαδικασία των προκριματικών.

Ο Μαυροβούνιος προπονητής είχε υπογράψει συμβόλαιο μόνο για τα προκριματικά του περασμένου καλοκαιριού, ενώ είχε τεθεί και ζήτημα επέκτασης της συνεργασίας. Αλλά δεν υπήρχε κάτι πιο επίσημο. Ακόμα δεν υπάρχει. Τι υπάρχει;

Ο GM της ομοσπονδίας, Χαρούν Μαχμούτοβιτς δήλωσε ότι έχει λόγους να πιστεύει πως ο Ιβάνοβιτς θα συνεχίσει να κρατά το τιμόνι των Dragons. Θέμα με το οποίο θα ασχοληθούν σύντομα οι Βόσνιοι.

"Δεν υπάρχει λόγος για να μη μείνει κοντά μας. Είμαστε σε διαρκή επικοινωνία και συμφωνούμε σε όλα όσα είναι σημαντικά και αφορούν την εθνική. Μεταξύ αυτών και για την περίοδο της προετοιμασίας" δήλωσε ο Μαχμούτοβιτς.

Η ιστοσελίδα σημειώνει πως λόγω των υποχρεώσεων που έχει ο Ιβάνοβιτς με τον Παναθηναϊκό, δεν θα εκπροσωπήσει τη Βοσνία στην κλήρωση για το Eurobasket (8/12, Παρίσι).

" Αν δεν πέσουμε στο ίδιο γκρουπ με τους Κροάτες και τους Σλοβένους, θα δώσουμε φιλικά προετοιμασίας μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και με την Ελλάδα και το περιβόητο "Ακρόπολις". Εκεί δεν αποκλείεται να βρεθούν και οι Ρωσία, Πολωνία. Εν πάση περιπτώσει, θα καταλήξουμε στο πρόγραμμα, μετά την κλήρωση", κατέληξε ο GM.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ