ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Θέλω τίτλους με τον ΠΑΟ"

"Θέλω τίτλους με τον ΠΑΟ"
Ζιζιτς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Άντρια Ζίζιτς δηλώνει "απόλυτα ευχαριστημένος" που είναι παίκτης των πρωταθλητών Ευρώπης

Ο Κροάτης σέντερ τόνισε: "Όταν αγωνίστηκα εναντίον του Παναθηναϊκού τον περασμένο Ιούνιο στους τελικούς του πρωταθλήματος δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι λίγους μήνες αργότερα θα αγωνιζόμουνα με την φανέλα του, άλλωστε τον Φεβρουάριο είχα ανανεώσει με τον Ολυμπιακό.

Όταν έμαθα ξαφνικά ότι δεν ισχύει η συμφωνία μας αυτή έπαθα σοκ, όμως ήλθε ευτυχώς πολύ γρήγορα η πρόταση του Παναθηναϊκού στην οποία είπα αμέσως το ναι, αφού οι άνθρωποι του και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έδειξαν ότι με θέλουν πολύ και τώρα είμαι πανευτυχής που θα αγωνίζομαι πλέον στην κορυφαία ομάδα της Ευρώπης η οποία πέρυσι κατέκτησε τα πάντα".

Στη συνέχεια, είπε: "Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ μεγάλη ομάδα, εμπνέει σεβασμό και αποτελεί γενικά μία πολύ μεγάλη δύναμη στον χώρο του μπάσκετ κάτι που απέδειξε και την προηγούμενη χρονιά που πήρε όλους τους τίτλους. Με τον Ολυμπιακό δεν κατάφερα να κατακτήσω κάποιο τρόπαιο, τώρα όμως με την μεταγραφή μου στον Παναθηναϊκό θα έχω και εγώ αυτήν την μεγάλη ευκαιρία να πάρω τίτλους.

Επαναλαμβάνω ότι είμαι πάρα πού ευχαριστημένος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον Παναθηναϊκό και που αποτελώ πλέον και εγώ μέλος αυτής της μεγάλης ομάδας και θέλω να διαβεβαιώσω τον προπονητή μου, την διοίκηση αλλά και τον κόσμο της νέας μου ομάδας ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και θα βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις την ομάδα μου προκειμένου να κατακτήσει ακόμη περισσότερους τίτλους σε Ελλάδα και Ευρώπη"





TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ