ΣΙΕΝΑ

Θέλει Νίκολας η Σιένα!

Θέλει Νίκολας η Σιένα!
INTIME SPORTS

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ντρου Νίκολας φέρεται να βρίσκεται η Σιένα η οποία εκμεταλλευόμενη την κατάσταση στον Παναθηναϊκό προσέγγισε τον Αμερικανό γκαρντ

Η Σιένα ενισχύει σημαντικά το ρόστερ της, επιθυμώντας να πρωταγωνιστήσει στην Ευρωλίγκα της νέας σεζόν. Γι' αυτό το λόγο άλλωστε, επιθυμεί να κλείσει την "αφρόκρεμα" των παικτών για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Έτσι, λοιπόν, μετά τον Ντέιβιντ Άντερσεν η ομάδα του Σιμόνε Πιανιτζάνι είναι έτοιμη να κάνει το "colpo grosso" και με τον Ντρου Νίκολας, σύμφωνα με το ξένο σάιτ sportando.net.

Ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο και με δεδομένο ότι στην "πράσινη" ΚΑΕ το τοπίο είναι θολό, η ιταλική ομάδα θέλει να εκμεταλλευτεί τις περιστάσεις και να "κλέψει" τον παίκτη.

Μιλάμε για τον παίκτη που αποτέλεσε το βαρόμετρο του Παναθηναϊκού κυρίως τα δύο από τα τρία χρόνια που φόρεσε την "πράσινη" φανέλα, ενώ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε τελείωσε τη σεζόν με 9,8 πόντους στην Ευρωλίγκα και 9,7 στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο πρόεδρος της Σιένα, Φερντινάντο Μινούτσι θεωρεί ότι με τον Νίκολας στο ρόστερ της, η Σιένα θα καταφέρει να πετύχει κάτι παραπάνω στην Ευρωλίγκα και να κατακτήσει το τρόπαιο που της λείπει. Άλλωστε, την τελευταία 10ετία έχει βρεθεί τέσσερις φορές σε φάιναλ φορ χωρίς να έχει καταφέρει να "πιει νερό".

TAGS ΣΙΕΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ