EUROLEAGUE

Θέλει να παίξει ο Αρόγιο!

Θέλει να παίξει ο Αρόγιο!

Ο Κάρλος Αρόγιο γύρισε τον αριστερό αστράγαλό του όταν πάτησε πάνω στο πόδι του Τζόι Ντόρσεϊ όμως θέλει να αγωνιστεί στο Game 2 της προημιτελικής σειράς με την Μπαρτσελόνα!

Ο Πορτορικανός γκαρντ στάθηκε άτυχος όταν αποχώρησε τραυματίας λίγο πριν από τη λήξη του ημιχρόνου στο Palau Blaugrana αφού προσγειώθηκε άτσαλα στο πόδι του Τζόι Ντόρσεϊ και γύρισε τον αστράγαλό του.

Έτσι η Γαλατά... κατέρρευσε στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με τους Καταλανούς ενώ ο Εργκίν Αταμάν παραδέχτηκε ότι οι Τούρκοι έχασαν την αυτοπεποίθηση και τον έλεγχο στην επίθεση μετά τον τραυματισμό του Πορτορικανού γκαρντ.

Ο κόουτς της Μπαρτσελόνα, Τσάβι Πασκουάλ, ξεκαθάρισε ότι οι ''μπλαουγκράνα'' θα προετοιμαστούν έχοντας στο μυαλό τους ότι ο Αρόγιο θα αγωνιστεί κανονικά στο Game 2 ενώ ο Πορτορικανός ξεκαθάρισε ότι ''ο πόνος που νιώθω δεν συγκρίνεται με τίποτα με τη χαρά που έρχεται! Θα είμαι εντάξει''.

Μάλιστα ο άσος της Γαλατάσαραϊ ανέβασε στο Instagram την παραπάνω φωτογραφία με τον ταλαιπωρημένο του αστράγαλο και τη θεραπεία που ακολουθεί ώστε να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο σύντομα στην αγωνιστική δράση.

TAGS EUROLEAGUE ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ