EUROLEAGUE

Θέλει Clásico ο Πορτέλα!

Θέλει Clásico ο Πορτέλα!

Ο επίτιμος πρόεδρος της ACB, Εντουάρντο Πορτέλα, συνεχάρη την Μπαρτσελόνα για την πρόκριση στο Final-4 της Euroleague και πλέον περιμένει Clásico στο Μιλάνο!

Η Μπαρτσελόνα ''σκούπισε'' την προημιτελική σειρά με τη Γαλατάσαραϊ κι έγινε η πρώτη, χρονικά, ομάδα που εξασφάλισε την πρόκρισή της στην τελική φάση της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί στο Μιλάνο.

Έτσι, λοιπόν, ο Εντουάρντο Πορτέλα μοίρασε συγχαρητήρια στους ''μπλαουγκράνα'' για την ''σπουδαία ευρωπαϊκή σεζόν και την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στα playoffs της Euroleague. Η Μπαρτσελόνα δίνει συνεχώς το παρών στην τελική φάση και παραμένει στην ελίτ του ευρωπαϊκού μπάσκετ''.

Παράλληλα ο επίτιμος πρόεδρος της ACB μίλησε για το ενδεχόμενο πρόκρισης της Ρεάλ στα ημιτελικά κι εξήγησε πως περιμένει ''ένα ισπανικό Clásico στο Final-4! Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι πολύ κοντά στο να εξασφαλίσει το εισιτήριο απέναντι στους πρωταθλητές Ευρώπης. Όλοι πιστεύουμε ότι θα μπορέσει να προκριθεί και να συνεχίσει τη σπουδαία χρονιά. Ελπίζουμε να δούμε ένα Clásico στα ημιτελικά! Θα ήταν ένα υπέροχο παιχνίδι για το μπάσκετ και σίγουρα θα εξασφάλιζε την παρουσία μια ομάδας της Liga Endesa στον τελικό''.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ