Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Τέσσερις αγωνιστικές κεκλεισμένων στον Ολυμπιακό Βόλου

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΠΑΟ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΠΑΟ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αθλητικός Δικαστής τιμώρησε με -1 βαθμό και τέσσερις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών τον Ολυμπιακό Βόλου για την αποχώρησή του από το γήπεδο, στο παιχνίδι με τον Πρωτέα Βούλας.

Με -1 και τέσσερις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός Βόλου για την αποχώρησή του από το παιχνίδι με τον Πρωτέα Βούλας στη διάρκεια της τελευταίας περιόδου. Κι αν η αφαίρεση ενός βαθμού είχε ήδη επιβληθεί στις "ερυθρόλευκες", η τιμωρία της έδρας τους μεταφέρεται για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, που θα τις βρει στην Α2 Γυναικών.

Πέραν αυτών, ο προπονητής της ομάδας, Μιχάλης Καπουρνιώτης, τιμωρήθηκε με πειθαρχική ποινή στέρησης δικαιώματος άσκησης των καθηκόντων του για δύο μήνες.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΟΚ:

" Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο ΕΟΚ αποφάσισε για τον Ολυμπιακό Βόλου την επιβολή ποινής αφαίρεσης ενός βαθμού (η οποία έχει ήδη επιβληθεί από το συναρμόδιο, κατά τις διατάξεις του άρθρου 60 παρ 1 και 2 γ’ του Κανονισμού της ΕΟΚ, όργανο της Επιτροπής Πρωταθλήματος), καθώς και της διεξαγωγής τεσσάρων αγωνιστικών ημερών κεκλεισμένων των θυρών. Στον προπονητή του Ολυμπιακού Βόλου, Μ. Καπουρνιώτη επιβάλλει την πειθαρχική ποινή της προσωρινής, για χρονικό διάστημα δύο μηνών, στέρησης δικαιώματος άσκησης των καθηκόντων του".

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ