EUROLEAGUE

Τέπιτς: ''Δεν θα παραδοθούμε!''

Τέπιτς: ''Δεν θα παραδοθούμε!''

Η εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης (28/02, 21:45) είναι… mission impossible για την Παρτίζαν όμως ο Μιλένκο Τέπιτς ξεκαθάρισε ότι οι Σέρβοι δεν πρόκειται να παραδοθούν στη ''Βασίλισσα''!

Η πιτσιρικαρία του Ντούσκο Βουγιόσεβιτς ηττήθηκε (78-70) την περασμένη εβδομάδα από τη Γαλατάσαραϊ κι έτσι το όνειρο της πρόκρισης στα playoffs έχει δυσκολέψει αρκετά.

Ο ''Ντούλε'' μπορεί πλέον να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Σάσα Πάβλοβιτς όμως η αποστολή των Σέρβων απέναντι στη Ρεάλ του 42-1 σε όλες τις διοργανώσεις φέτος είναι κάτι παραπάνω από επικίνδυνη!

Ο Μιλένκο Τέπιτς αναφέρθηκε στον αγώνα με τη ''Βασίλισσα'', τονίζοντας μεταξύ άλλων: ''Όλα τα προγνωστικά είναι εναντίον μας και υπέρ της Ρεάλ. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι θα παραδοθούμε. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και ελπίζω πως στο τέλος θα είμαστε ικανοποιημένοι με την εμφάνισή μας''.

Εν συνεχεία ο Σέρβος γκαρντ πρόσθεσε: ''Παίζουμε κόντρα στη Ρεάλ, μια από τις καλύτερες ομάδες αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη. Ίσως η καλύτερη, αν λάβουμε υπ' όψην τα αποτελέσματα και τη φόρμα της. Έχουμε μπροστά μας μια τεράστια πρόκληση! Θα μπορέσουμε να δούμε σε τι κατάσταση είμαστε και πως μπορούμε να σταθούμε απέναντι σε μια τέτοια ομάδα''.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΡΤΙΖΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ