ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τεόντοσιτς: "Θα σας δικαιώσω"

Τεόντοσιτς: "Θα σας δικαιώσω"
Τεόντοσιτς

"Θα σας δικαιώσω και δεν θα το μετανιώσετε" είπε ο Μίλος Τεόντοσιτς στον Παναγιώτη Αγγελόπουλο

Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού δεν έκρυψε την πεποίθησή του για την εξέλιξη που θα έχει ως παίκτης στο Λιμάνι: "Σε δύο χρόνια θα είσαι ο καλύτερος πλέι μέικερ στην Ευρώπη" είπε ο Αγγελόπουλος για να πάρει την απάντηση: "Το ξέρω".

"Κι εμείς γι’ αυτό δώσαμε τόσα χρήματα για να σε φέρουμε στην ομάδα" συνέχισε το διάλογο ο Αγγελόπουλος, για να τον κλείσει ο Τεόντοσιτς, λέγοντας: "Δεν θα το μετανιώσετε. Θα σας δικαιώσω και θα αποδείξω ότι δεν πιστεύετε άδικα σε μένα".

Ο Τεόντοσιτς αργότερα έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις, στο επίσημο site της ομάδας: "Είμαι πολύ ενθουσιασμένος γιατί ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα με παίκτες φαινόμενα. Είναι τιμή μου να παίζω με την κόκκινη και τη λευκή φανέλα. Είμαι φίλαθλος του Ερυθρού Αστέρα και ξέρω τη σχέση που υπάρχει με τον Ολυμπιακό. Γι’ αυτό χαίρομαι ακόμα πιο πολύ που ήρθα στην ομάδα".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα σχόλια που έχει ακούσει για τον Ολυμπιακό: "Άκουσα πολλά καλά λόγια για τον Ολυμπιακό και τους φιλάθλους από τον Ντράγκαν Τάρλατς και τον Μίλαν Γκούροβιτς. Ξέρω ότι τη φανέλα της ομάδας έχουν φορέσει σπουδαίοι Σέρβοι μπασκετμπολίστες όπως ο Τάρλατς, ο Τόμιτς, ο Πάσπαλι και ο Βούκσεβιτς. Θα προσπαθήσω σκληρά για να δικαιώσω όσους με επέλεξαν και για να έρθει πίσω το πρωτάθλημα στον Πειραιά. Ήρθα στον Ολυμπιακό για να μείνω πολλά χρόνια".

Επίσης τόνισε ότι θα αρχίσει να μαθαίνει ελληνικά, καθώς δεν γνωρίζει καλά την αγγλική γλώσσα: " Σύντομα θα ξεκινήσω μαθήματα ελληνικών. Θα με βοηθήσει αυτό να αισθάνομαι πιο ωραία. Σύντομα πιστεύω ότι θα μπορώ να δίνω συνεντεύξεις στα ελληνικά (γέλια)".

Τέλος, για τον κόσμο του Ολυμπιακού, είπε: "Αυτό που έχω στο μυαλό μου είναι να πιστεύουν σε μας γιατί με την πίστη μπορεί να καταφέρεις τα πάντα".









TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ