BASKETBALL CH. LEAGUE

Τενερίφη - Τόφας 78-55: Οι Ισπανοί στο δρόμο του Περιστερίου bwin στο Final Four του BCL

Τενερίφη - Τόφας 78-55: Οι Ισπανοί στο δρόμο του Περιστερίου bwin στο Final Four του BCL
BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE

Η Τενερίφη επικράτησε με 78-55 της Τόφας και έκλεισε θέση στο Final Four του Basketball Champions League, εκεί όπου θα συναντήσει το Περιστέρι bwin του Βασίλη Σπανούλη.

Την Τενερίφη θα αντιμετωπίσει το Final Four του Basketball Champions League (26-28/4) το Περιστέρι bwin, που είδε τους Ισπανούς να κυριαρχούν με 78-55 της Τόφας το βράδυ της Τετάρτης (17/4).

Η ομάδα των Καναρίων Νήσων έκαμψε άνετα την αντίσταση των Τούρκων και συμπλήρωσε την τετράδα που θα ταξιδέψει στο Βελιγράδι και στη Stark Arena για να διεκδικήσει τον τίτλο του BCL, η οποία απαρτίζεται από τη Μάλαγα, τη Μούρθια και το Περιστέρι bwin.

Για τους νικητές εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Μαρθελίνο Χουέρτας που πέτυχε double-double με 13 πόντους και 10 ασίστ, με τον Γκιόργκι Σερμαντίνι να προσθέτει 12 πόντους με 7 ριμπάουντ.

Για τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Ντεμίρ με 11 πόντους και 2 ριμπάουντ, ως ο μοναδικός "διψήφιος" της ομάδας του. Δεύτεροι σκόρερ της Τόφας αναδείχθηκαν οι Γουίνστον και Ντένμον που σημειώσαν από 7 πόντους.

Μάλιστα, το Περιστέρι bwin είχε αντιμετωπίσει την Τενερίφη στην προηγούμενη φάση της διοργάνωσης (TOP-16) και, μάλιστα, είχε επικρατήσει με 90-82 στο "Ανδρέας Παπανδρέου".

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 26-11, 47-31, 65-41, 78-55.

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ