ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στο Πόρτο Γερμενό: Συγκρούστηκαν δύο ελικόπτερα που επιχειρούσαν στην Ψάθα

INTIME NEWS / ΜΗΤΡΟΥΣΙΑΣ ΝΙΚΟΣ

Σύγκρουση δύο πυροσβεστικών ελικοπτέρων που επιχειρούσαν στην φωτιά στην Ψάθα σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής.

Δύο πυροσβεστικά ελικόπτερα τύπου Bell συγκρούστηκαν στον αέρα ενώ συμμετείχαν στην επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς στην Ψάθα.

Ο κυβερνήτης του ενός ελικοπτέρου είναι σώος, ενώ τραυματίστηκε ο συντονιστής. Παράλληλα, αγνοείται το πλήρωμα του δεύτερου ελικοπτέρου.

Άμεσα ειδοποιήθηκε το κέντρο επιχειρήσεων και στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις του ΕΚΑΒ που παρέλαβαν τους τραυματίες.

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης για το πλήρωμα του δεύτερου ελικοπτέρου.

Έχει εντοπιστεί το σημείο που έπεσε το ένα ελικόπτερο ενώ εικόνες που μεταδίδουν τηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης δείχνουν πυκνούς καπνούς να βγαίνουν από τα συντρίμμια του.

Το ένα από τα δύο είχε απογειωθεί από την βάση της Ανδραβίδας.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής αναφέρει: “Κατά τη διάρκεια επιχείρησης δασοπυρόσβεσης στην περιοχή της Ψαθάς, συγκρούστηκαν δύο ελικόπτερα που συμμετείχαν στο έργο της κατάσβεσης. Άμεσα κινητοποιήθηκαν δυνάμεις για επιχείρηση έρευνας και διάσωσης των πληρωμάτων, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη”.

ΠΗΓΗ: NEWS 24/7

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ