ΑΙΓΑΛΕΩ

Τέλος στο 2007 με νίκη για την Ολύμπια

Με ιδανικό τρόπο έκλεισε το 2007 η Ολύμπια Λάρισας, που συνέτριψε το Αιγάλεω (75-47), στο κλειστό της Νεάπολης

Από το ξεκίνημα, οι "πορτοκαλί", πήραν το προβάδισμα. Μετά το 9-9, οι γηπεδούχοι έκαναν σερί 8-0 και πέρασαν με 17-9 και ουσιαστικά το παιχνίδι τελείωσε εκεί.
Στη δεύτερη περίοδο, το "Σίτι", είχε μόλις 8 πόντους και χάρη στην υπεροπλία που είχαν στον τομέα των ριμπάουντ, οι παίκτες του Μπαρτζώκα, αύξησαν τη διαφορά στους 14 στο ημίχρονο (34-20).

Το Αιγάλεω, είχε τραγικά ποσοστά και δεν μπόρεσε να αντιδράσει, απέναντι στην παρέα του Τσιάρα. Ο Έλληνας άσος, πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση, με 32 πόντους και οδήγησε την ομάδα του στο "ροζ φύλλο" αγώνα.

Τα δεκάλεπτα: 20-12, 34-20, 62-34, 75-47

Οι σκόρερ των δύο ομάδων:

Ολύμπια (Μπαρτζώκας): Καραβασάνης, Μπέλσερ 5 (1), Κουμπούρας 7, Λέισι 3, Αγγέλοφ 3 (1), Τσιάρας 32 (4), Μπατής 5 (1), Αριγκμπάμπου 5, Τριχόπουλος 4, Κούρτοβιτς 9 (2), Νεοφυτίδης 2

Αιγάλεω (Σκουρτόπουλος): Νικολαΐδης 9 (1), Σακελλαρίου, Λόλας 2, Μάρας, Μαγκουνής 3, Τζααμπερ 12 (1), Μπρέισι 5 (1), Καλλινικίδης 5 (1), Πάτερσον 9, Μαριάνοβιτς 2

Μπαρτζώκας: " Μας χαρακτηρίζει η υπομονή"
Το εγκώμιο του Αιγάλεω, έπλεξε ο προπονητής της Ολύμπιας, Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια και στους παίκτες του για την υπομονή που τους διακρίνει.

" Συγχαρητήρια στο Αιγάλεω και τον κύριο Σκουρτόπουλο για την πορεία που έχουν κάνει μέχρι τώρα. Επίσης συγχαρητήρια και στους παίκτες της ομάδας μας και σε όσους δουλεύουν στον σύλλογο, γιατί δείχνουν ότι το πιστεύουν αυτό που κάνουν και έχουν υπομονή, η οποία χαρακτηρίζει εμένα και την διοίκηση και έτσι θα φτάσουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει".

" Σε ότι αφορά στο παιχνίδι ήμασταν συνεπείς στην άμυνα όπως κάθε φορά και πρέπει να συγχαρώ τους παίκτες μου και για το σημερινό, αλλά και για τα δυο προηγούμενα εκτός έδρας παιχνίδια στην Ρόδο και την Αγία Πετρούπολη".

Τέλος, ο τεχνικός των «πορτοκαλί», εξήγησε ότι τη νίκη θα πρέπει να την χαρούν οι παίκτες του μόνο για τις επόμενες δύο μέρες: " Θα πρέπει να χαρούμε τη νίκη για την Πρωτοχρονιά και να την ξεχάσουμε γρήγορα για να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για το παιχνίδι με την Ολυμπιάδα".

Ο κορυφαίος παίκτης του αγώνα, Γιώργος Τσιάρας, τόνισε: " Κάναμε καλή προσπάθεια, πήραμε μια διαφορά από την αρχή και την διατηρήσαμε. Στην συνέχεια πιστεύω ότι θα πάμε καλύτερα και θα κάνουμε καλύτερη πορεία".

O προπονητής του Αιγάλεω Θανάσης Σκουρτόπουλος, ξεκαθάρισε: " Δυστυχώς δεν ευχαριστηθήκαμε σήμερα το παιχνίδι. Η Ολύμπια είναι μια πολύ καλή ομάδα και εμείς δεν ήμασταν έτοιμοι λόγω προφανώς της αποχής από τις προπονήσεις, γιατί δυστυχώς εμείς πρέπει να δουλεύουμε στην προπόνηση”.

“Δεν έχουμε την εμπειρία για να ανταπεξέλθουμε σε τέτοιες συνθήκες χωρίς προπόνηση. Δεν είμαι απογοητευμένος από την ομάδα, δεν διαγράφω ότι έχει γίνει μέχρι σήμερα, περίμενα όμως μεγαλύτερη πίεση στην άμυνα και καλύτερες επιλογές στην επίθεση. Τίποτε από τα δυο δεν έγινε και πιστεύω ότι δείξαμε άσχημη εικόνα. Στο μέλλον θα γίνουμε καλύτεροι. Η Ολύμπια είναι πολύ καλή ομάδα και θα βρει σίγουρα τον δρόμο της

".

Τέλος, ο Δημήτρης Λόλας, δήλωσε: " Χάσαμε από μια πιο έτοιμη και συγκεντρωμένη ομάδα. Η Ολύμπια πήρε διαφορά από την αρχή και την διατήρησε. Εμάς θα πρέπει να μας προβληματίσει αυτό για να γίνουμε καλύτεροι στην συνέχεια".

























TAGS ΑΙΓΑΛΕΩ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ