ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τέλος από τον Ολυμπιακό και επίσημα ο Τζορτζ Πάπας που συνεχίζει στον Προμηθέα

Τέλος από τον Ολυμπιακό και επίσημα ο Τζορτζ Πάπας που συνεχίζει στον Προμηθέα
OLYMPIACOS BC

Τέλος και επίσημα από τον Ολυμπιακό ο Τζορτζ Πάπας (25 χρόνων, 1.96 μέτρα), με την ερυθρόλευκη ΚΑΕ να ανακοινώνει το "διαζύγιό" της με τον παίκτη που έχει κλείσει στον Προμηθέα Πάτρας για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό με κάθε επισημότητα αποτελεί ο Τζορτζ Πάπας (25 χρόνων, 1.96 μέτρα), με τους ερυθρόλευκους να ανακοινώνουν τη λήξη της συνεργασίας τους με τον παίκτη, ο οποίος έχει κλείσει στον Προμηθέα Πάτρας.

Η είδηση της αποχώρησης του παίκτη είχε γίνει γνωστή και πλέον πήρε επίσημη μορφή με την ομάδα του Πειραιά να εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του 25χρονου γκαρντ.

Ο παίκτης εντάχθηκε στον Ολυμπιακό το 2022 και δύο χρόνια αργότερα αποχωρίζεται τα ερυθρόλευκα. Ο Πάπας έχει κλείσει στον Προμηθέα για να συνεχίσει στην Πάτρα στην μπασκετική του σταδιοδρομία.

Τη φετινή σεζόν στην Stoiximan Basket League μετρά 2.9 πόντους, 0.9 ριμπάουντ και 0.5 ασίστ κατά μέσο όρο σε 7'20".

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Με το που ολοκληρωθεί και τυπικά η μετακόμισή στου στους Πατρινούς, ο 25χρονος γκαρντ δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο BCL ως Έλληνας, καθώς για να αναγνωριστεί κάποιος ως γηγενής στη διοργάνωση πρέπει από τα 12 έως τα 20 χρόνια του να έχει αγωνιστεί για τρία συναπτά έτη με το διαβατήριο της χώρας.

Ο Πάπας μπορεί να αγωνιστεί ως ξένος στη διοργάνωση, κάτι το οποίο είναι θέμα επιλογής του τεχνικού της ομάδας, Ηλία Παπαθεοδώρου, ανά παιχνίδι, καθώς στο Basketball Champions League επιτρέπεται η συμμετοχή 7 μη γηγενών σε κάθε ματς και με την προσθήκη του Πάπας θα υπάρχουν 8.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

"H KAE Ολυμπιακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Έλληνα γκαρντ, Τζορτζ Πάπας και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ