ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Τέλος ο Τζορτζ Πάπας από τον Ολυμπιακό, έκλεισε στον Προμηθέα Πάτρας

Τέλος ο Τζορτζ Πάπας από τον Ολυμπιακό, έκλεισε στον Προμηθέα Πάτρας
ΚΑΜΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ / INTIME SPORTS

Τέλος ο Τζορτζ Πάπας από τον Ολυμπιακό, με τον 25χρονο γκαρντ να κλείνει στον Προμηθέα Πάτρας (25 χρόνων, 1.96 μέτρα) για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Τελειώνει από τον Ολυμπιακό ο Τζορτζ Πάπας, με τον 25χρονο περιφερειακό να μετακομίζει στην Πάτρα, καθώς έκλεισε στον Προμηθέα.

Ο Πάπας έγινε μέλος των ερυθρολεύκων το 2022 και μετά από δύο χρόνια παρουσίας στο λιμάνι του Πειραιά αποχωρεί για να ενταχθεί στο δυναμικό των Πατρινών.

Ο Πάπας σημειώνει 2.9 πόντους (55 % στα δίποντα, 26% στα τρίποντα), 0.9 ριμπάουντ και 0.5 ασίστ σε 07'20'' μέσο όρο ανά αγώνα, σε 10 συμμετοχές στην φετινή Stoiximan Basket League. Επιπλέον, έχει αγωνιστεί δύο φορές στην EuroLeague (κόντρα σε Αρμάνι Μιλάνο και Αναντολού Εφές).

Να σημειωθεί ότι με την ολοκλήρωση της επικείμενης μεταγραφής, ο 25χρονος γκαρντ δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο BCL ως Έλληνας, καθώς για να παίξει κάποιος ως γηγενής στη διοργάνωση πρέπει από τα 12 ως τα 20 του χρόνια να έχει αγωνιστεί για τρία συνεχόμενα χρόνια με διαβατήριο της χώρας.

Μπορεί να αγωνιστεί ως ξένος, αλλά στο BCL επιτρέπεται η συμμετοχή 7 μη γηγενών σε κάθε ματς και την προσθήκη του Πάπας ο Προμηθέας θα έχει 8 στο ρόστερ του. Άρα είναι θέμα επιλογής ανά αγώνα του Ηλία Παπαθεοδώρου.


TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ