ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τελική ευθεία για Παναθηναϊκό και Φλόιντ

Τελική ευθεία για Παναθηναϊκό και Φλόιντ
EUROKINISSI

Ο Τζεχάιβ Φλόιντ είναι ο εκλεκτός του Δημήτρη Πρίφτη για την θέση του back-up σέντερ στον Παναθηναϊκό, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές.

Ο Τζεχάιβ Φλόιντ (24 χρονών, 2.03 μετρα) είναι αυτή τη στιγμή ο βασικός υποψήφιος για να καλύψει την θέση του back-up σέντερ, του παίκτη δηλαδή που θα προσφέρει ανάσες στον Γιώργο Παπαγιάννη την νέα σεζόν στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Ο 24χρονος σέντερ είναι το όνομα που κατέχει την πρώτη θέση στη λίστα του κόουτς Δημήτρη Πρίφτη, με τους "πράσινους" να βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τον Αμερικανό και το deal να μοιάζει, με τα υπάρχοντα δεδομένα, πολύ πιθανό.

Με τον Ιωάννη Παπαπέτρου να οδεύει προς παραμονή και τους πρωταθλητές να έχουν ήδη ανακοινώσει την παραμονή του Νεμάνια Νέντοβιτς μαζί με την απόκτηση του Κέντρικ Πέρι, ο Φλόιντ αποτελεί μία οικονομική περίπτωση ενός εξελίξιμου σέντερ, ο οποίος διαθέτει κάποια βασικά χαρακτηριστικά που αρέσουν στον Έλληνα προπονητή: είναι αθλητικός ψηλός, με ικανότητα στην άμυνα εκτός ρακέτας, ο οποίος μπορεί να παίξει το Πικ εν Ρολ.

Την περασμένη σεζόν ο Φλόιντ αρχικά αγωνίστηκε στον Προμηθέα και κατόπιν πήρε μεταγραφή για τη Χάποελ Γκαλίλ Γκιλμπόα, με την φανέλα της οποίας είχε 10.7 πόντους, 7.6 ριμπάουντ, 1.8 ασίστ και 1.7 κοψίματα μέσο όρο σε 27 λεπτά συμμετοχής. Πρόπερσι αγωνίστηκε στη Λάρισα.

Σε περίπτωση που αποκτηθεί ο Φλόιντ, τότε ο Παναθηναϊκός θα μπορέσει στην συνέχεια να εστιάσει και στις υπόλοιπες κινήσεις του, ξεκινώντας από την κάλυψη της θέσης του βασικού πάουερ φόργουορντ .

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ