ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ανακοινώθηκε ο Νέντοβιτς στον Παναθηναϊκό: "Ήταν πολύ σημαντικό να βρω κάπου μια συνέχεια και τη βρήκα εδώ"

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς ανανέωσε με τον Παναθηναϊκό
Ο Νεμάνια Νέντοβιτς ανανέωσε με τον Παναθηναϊκό EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός επισημοποίησε τη συμφωνία του με τον Νεμάνια Νέντοβιτς τον οποίο θα διατηρήσει στο ρόστερ του έως το καλοκαίρι του 2023, με τον Σέρβο γκαρντ να δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος με τη συμφωνία.

Παίκτης του Παναθηναϊκού για ακόμα δύο χρόνια θα είναι ο Νεμάνια Νέντοβιτς, με τους "πράσινους" να επισημοποιούν τη συμφωνία τους με τον Σέρβο γκαρντ και να τον διατηρούν στο ρόστερ του έως το καλοκαίρι του 2023. Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επέκταση του συμβολαίου του με τους "πρασινους" ο Νέντοβιτς παρουσιάστηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος.

"Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω στην Αθήνα και τον Παναθηναϊκό. Ήταν πολύ σημαντικό για μένα να βρω κάπου μια συνέχεια και τη βρήκα στον Παναθηναϊκό. Ευχαριστώ πολύ όλη τη διοίκηση και τον κόουτς για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό μου. Υπόσχομαι ότι θα τους το ανταποδώσω μέσα στο γήπεδο. Ανυπομονώ να δω τους φιλάθλους μας από κοντά".

Ο Σέρβος γκαρντ επιβεβαίωσε νωρίτερα την συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό μέσω Twitter και παρά την δύσκολη σεζόν που είχε λόγω τραυματισμού και λόγω του κορονοϊού, ήταν από τα κύρια "γρανάζια" στην μηχανή του Παναθηναϊκού.

Τη φετινή σεζόν στην EuroLeague, ο Νέντοβιτς είχε μέσο όρο 16 πόντους με 1.7 ριμπάουντ και 3.7 ασίστ σε 26 λεπτά παιχνιδιού ανά ματς.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ