NBA

Τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί αν ο Εμπίντ θα αγωνιστεί στο Game 1 των Σίξερς με τους Χοκς

Ο Τζοέλ Εμπίντ των Σίξερς
Ο Τζοέλ Εμπίντ των Σίξερς Ⓒ 2021 MATT SLOCUM/ASSOCIATED PRESS

Ο Τζοέλ Εμπίντ εξακολουθεί να χαρακτηρίζεται ως "αμφίβολος" ενόψει του Game 1 του δεύτερου γύρου των Σίξερς με τους Χοκς και η συμμετοχή του θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Το καθεστώς συμμετοχής του Τζοέλ Εμπίντ στο Game 1 του δεύτερου γύρου των Σίξερς με τους Χοκς (20:00, Cosmote Sport 9) εξακολουθεί να είναι στον "αέρα", με την Φιλαντέλφεια να μην αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στις ΗΠΑ, ο θηριώδης σέντερ - ο οποίος έχει υποστεί μερική ρήξη μηνίσκου στο δεξί γόνατο - εξακολουθεί να κάνει θεραπείες, ωστόσο οι Σίξερς δεν ξέρουν - ή δεν θέλουν να πουν ακόμα - αν θα τον έχουν στην διάθεσή τους στο πρώτο παιχνίδι με την Ατλάντα.

Σε περίπτωση που ο Εμπίντ δεν αγωνιστεί στο Game 1 με τους Χοκς, τότε την θέση του στην βασική πεντάδα θα πάρει ένας εκ των Ντουάιτ Χάουαρντ (αν οι Σίξερς θέλουν να έχουν κλασικό σέντερ στην πεντάδα) ή Ματίς Θάιμπουλ (που ξεκίνησε στο Game 5 του πρώτου γύρου με τους Γουίζαρντς).

Την φετινή σεζόν ο Εμπίντ είχε 28.5 πόντους, 10.6 ριμπάουντ, 2.8 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1.4 κοψίματα μέσο όρο σε 31 λεπτά συμμετοχής στην κανονική περίοδο.

TAGS NBA ΗΠΑ ΣΙΞΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ