NBA

Αμφίβολος ο Εμπίντ για το Game 1 των Σίξερς με τους Χοκς

Ο Τζοέλ Εμπίντ των Σίξερς
Ο Τζοέλ Εμπίντ των Σίξερς Ⓒ 2021 NICK WASS/ASSOCIATED PRESS

Οι Σίξερς εξακολουθούν να χαρακτηρίζουν ως "αμφίβολη" την συμμετοχή του Τζοέλ Εμπίντ ενόψει του Game 1 με τους Χοκς (6/6), αφού ο θηριώδης σέντερ δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο γόνατο.

Η συμμετοχή του Τζοέλ Εμπίντ στο Game 1 του δεύτερου γύρου με τους Χοκς εξακολουθεί να έχει ερωτηματικό δίπλα στο όνομά του λόγω του τραυματισμού στου στο δεξί γόνατο (μερική ρήξη μηνίσκου), που του στέρησε την συμμετοχή από το Game 5 του πρώτου γύρου με τους Γουίζαρντς (νίκη με 129-112).

"Πρέπει να συνεχίσει να κάνει θεραπείες. Όταν κάναμε απλώς ασκήσεις για σουτ και άλλα παρόμοια πράγματα έδειχνε μία χαρά. Είναι ακόμα πολύ νωρίς για να πούμε αν θα αγωνιστεί ή όχι. Θα μάθουμε στην συνέχεια" δήλωσε ο Ντοκ Ρίβερς για τον σταρ της ομάδας του, χωρίς να προβεί σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Σε περίπτωση που ο Εμπίντ δεν αγωνιστεί στο Game 1 με τους Χοκς, η λογική λέει ότι την θέση του στην βασική πεντάδα θα πάρει ο Ντουάιτ Χάουαρντ λόγω της παρουσίας του Κλιντ Καπέλα στην Ατλάντα, εκτός αν ο Ρίβερς κάνει την έκπληξη όπως στο Game 5 με τους Γουίζαρντς και ξεκινήσει με τον Ματίς Θάιμπουλ.

Την φετινή σεζόν ο Εμπίντ είχε 28.5 πόντους, 10.6 ριμπάουντ, 2.8 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1.4 κοψίματα μέσο όρο σε 31 λεπτά συμμετοχής στην κανονική περίοδο.

TAGS NBA ΗΠΑ ΣΙΞΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ