ΙΚΑΡΟΣ

Τελευταία προσθήκη ο Στρναντ για Ίκαρο

Τελευταία προσθήκη ο Στρναντ για Ίκαρο

Ο Ίκαρος ολοκλήρωσε το ρόστερ του με την απόκτηση του Νέιτς Στρναντ τον οποίο ανακοίνωσε επίσημα

Ο Νέιτς Στρναντ υπέγραψε το μεσημέρι της Τετάρτης το συμβόλαιό του με τον Ίκαρο κι έτσι ολοκληρώθηκε και τυπικά η μεταγραφή του στην ομάδα της Καλλιθέας.

Με την υπογραφή του συμβολαίου του Στρναντ ολοκληρώνεται το ρόστερ του Ικάρου και πλέον ο Δημήτρης Πρίφτης έχει συμπληρωμένο όλο το παζλ εν όψει της νέας σεζόν.

"Στον Ίκαρο οι συνθήκες είναι ιδανικές για κάθε επαγγελματία μπασκετμπολίστα και χαίρομαι πολύ που θα συνεργαστώ και πάλι με τον κόουτς Πρίφτη", τόνισε ο Στρναντ και συμπλήρωσε:

"Βέβαια ελπίζω πως τώρα τα πράγματα θα εξελιχθούν πολύ καλύτερα, καθώς στην Καβάλα ήμουν άτυχος με τον σοβαρό τραυματισμό μου, μόλις στο πρώτο μου παιχνίδι. Όλοι στην ομάδα δουλεύουμε σκληρά, με στόχο να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί από το πρώτο ως το τελευταίο παιχνίδι".

Από την πλευρά του ο αθλητικός διευθυντής του Ικάρου, Σταύρος Ελληνιάδης επισήμανε: "Με τον «Νίκο ολοκληρώσαμε το ρόστερ για την νέα περίοδο και συνεχίζουμε την προετοιμασία μας χωρίς απουσίες.

Έχουμε κάποια μικροπροβλήματα, αλλά είναι μέσα στο πρόγραμμα. Το σημαντικό είναι πως όλοι οι παίκτες παρουσιάζουν μεγάλη διάθεση και ακολουθούν πιστά τις οδηγίες του προπονητικού επιτελείου".

TAGS ΙΚΑΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ