TEAM USA

Team USA: Διακόπηκε ο αγώνας με τη Βενεζουέλα για το Παναμερικανικό γιατί έσταζε η οροφή

Team USA: Διακόπηκε ο αγώνας με τη Βενεζουέλα για το Παναμερικανικό γιατί έσταζε η οροφή
FIBA

Τεχνικοί ήταν οι λόγοι που προκάλεσαν τη διακοπή του αγώνα μεταξύ των ΗΠΑ και της Βενεζούλεας για το FIBA AmeriCup. Ο αγώνας θα συνεχιστεί την Τρίτη.

Η έντονη βροχόπτωση στο Ρεσίφε προκάλεσε τη διακοπή ενός αγώνα μπάσκετ διεθνούς διοργάνωσης το 2022.

Η οροφή της Geraldao Arena αποδείχθηκε τρομερά ευάλωτη στη μάχη της με την καταιγίδα και επιτρέποντας στο νερό να μπαίνει στο κλειστό υποχρέωσε τους ιθύνοντες να μεταθέσουν τη συνέχεια του αγώνα μεταξύ της Team USA και της Βενεζουέλα για το Παναμερικανικό Πρωτάθλημα για την Τρίτη (6/9).

Οι Αμερικανοί (Τζόντι Μικς, Νόρις Κόουλ, Τζέρεμι Πάργκο, Κρεγκ Σουόρντ), που έψαχναν οπωσδήποτε νίκη για να παραμείνουν στο παιχνίδι της πρόκρισης μετά την ήττα της πρεμιέρας από το Μεξικό, προηγούνταν με 48-21 στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου. Αρχικά ανακοινώθηκε καθυστέρηση έναρξης του δεύτερου μισού κατά 20 λεπτά, αλλά πολύ γρήγορα ελήφθη η οριστική απόφαση της διακοπής για να μην τεθεί σε κίνδυνο η σωματική ακεραιότητα των παικτών από τις "λίμνες".

Τουλάχιστον τα άλλα παιχνίδια που ακολούθησαν (Δομινικανή Δημοκρατία - Παρθένοι Νήσοι και Αργεντινή - Πουέρτο Ρίκο) άρχισαν και τελείωσαν κανονικά.

TAGS TEAM USA FIBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ