ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ταβάρες: "Στόχος μου να μείνω στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά κανείς δεν γνωρίζει το μέλλον"

Ταβάρες: "Στόχος μου να μείνω στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά κανείς δεν γνωρίζει το μέλλον"
INTIME SPORTS

Στόχος του Έντι Ταβάρες είναι η παραμονή στη Ρεάλ Μαδρίτης, όπως δήλωσε ο ίδιος μία μέρα πριν από τον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα (29/3, 21:30, Match Center από το SPORT24).

Η παραμονή του Έντι Ταβάρες στη Ρεάλ αποτελεί βασικό θέμα συζήτησης στη Μαδρίτη εδώ και μήνες, με τον σέντερ από το Πράσινο Ακρωτήρι να τοποθετείται αναφορικά με το μέλλον του στις καθιερωμένες δηλώσεις ενόψει της αναμέτρησης της "Βασίλισσας" απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα (29/3, 21:30, Match Center από το SPORT24).

Ο Ταβάρες τόνισε ότι προτεραιότητα για τον ίδιο είναι η παραμονή στους πρωταθλητές Ευρώπης, ωστόσο, εξήγησε ότι δεν γνωρίζει τι του επιφυλάσσει το μέλλον.

"Στόχος μου είναι να παλέψω για να παραμείνω στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά το μέλλον δεν το γνωρίζει κανείς. Προς το παρόν πρέπει να είμαι όσο το δυνατόν πιο προετοιμασμένος για να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει τίτλους και μετά θα δούμε" τόνισε ο 32χρονος "ψηλός", ενώ στη συνέχεια τοποθετήθηκε για την αναμέτρηση της Ρεάλ κόντρα στην ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, απαντώντας ότι:

"Πρέπει να ολοκληρώσουμε τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο, να προετοιμαστούμε για τα playoffs και να διατηρηθούμε στο υψηλότερο επίπεδο για να φτάσουμε προετοιμασμένοι στους δύσκολους αγώνες. Είναι ένα ματς - παγίδα, αλλά πρέπει να κερδίσουμε για να μείνουμε σε καλή κατάσταση. Δεν υπάρχουν προτιμήσεις για τον αντίπαλο στα playoffs. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και συγκεντρωμένοι για να παίξουμε με όποιον βρεθεί στο δρόμο μας. Ο καθένας θα παίξει για τη ζωή του, δεν θα υπάρχει αδύναμος αντίπαλος", κατέληξε ο Έντι Ταβάρες.

Θυμίζουμε πως το συμβόλαιο του θηριώδους σέντερ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, με τους μνηστήρες να είναι αρκετοί και τον Παναθηναϊκό AKTOR να καταγράφεται μεταξύ αυτών από τον Τύπο της Ισπανίας εδώ και μήνες. Μην αποκλείετε, πάντως, την επιστροφή του στο ΝΒΑ.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ