ΠΣΑΚΚ

Τάπα στη Βία και στον Ρατσισμό

Τάπα στη Βία και στον Ρατσισμό

Ο Δήμος Ηρακλείου Κρήτης είναι έτοιμος να υποδεχτεί το τουρνουά Τάπα στη Βία και στον Ρατσισμό που συνδιοργανώνεται από τον ΠΣΑΚ και την ΕΟΚ.

Το τουρνουά «3on3 streetball-Τάπα στη βία και στον ρατσισμό» συνδιοργανώνουν, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών και η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, σε συνεργασία με τον Δήμο Ηρακλείου Κρήτης και τον ΔΟΠΑΦΜΑΗ, ενώ γίνεται υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Μιλώντας για την διοργάνωση ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς κάλεσε τον κόσμο στο Παγκρήτιο για να παίξουν όλοι μαζί.

''Είναι η 4η χρονιά που γίνεται το τουρνουά στο Ηράκλειο Κρήτης και κάθε χρόνο, είναι όλο και καλύτερο. Θυμάμαι πέρυσι, που οι συμμετοχές είχαν φθάσει τις χίλιες'', ανέφερε αρχικά ο παίκτης του Παναθηναϊκού και συνέχισε, λέγοντας:

''Εφέτος, πιστεύω ότι θα έρθουν ακόμη περισσότερα παιδιά και το τουρνουά, θα έχει ανάλογη επιτυχία, με αυτή που είχε το τουρνουά της Ελευσίνας, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε''.

Ο 24χρονος φόργουορντ καταλήγοντας σημείωσε πως ''Είμαι σίγουρος, ότι θα είναι το καλύτερο τουρνουά που έχει γίνει ποτέ στην Κρήτη. Περιμένουμε τον κόσμο και πάλι στο Παγκρήτιο, για να παίξουμε μαζί του''.

Οι εγγραφές για το τουρνουά 3Χ3 στο Ηράκλειο Κρήτης συνεχίζονται και όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος στο τουρνουά, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, στο 3on3 Basketball Tournament.

TAGS ΠΣΑΚΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ