ΛΑΡΙΣΑ

Τακιανός: "Όταν ήρθα παίζαμε με 100 άτομα, σήμερα το γήπεδο ήταν γεμάτο"

Οι παίκτες της Λάρισας πανηγύρισαν στα αποδυτήρια τη νίκη επί του Παναθηναϊκού
Οι παίκτες της Λάρισας πανηγύρισαν στα αποδυτήρια τη νίκη επί του Παναθηναϊκού EUROKINISSI SPORTS

Ο Φώτης Τακιανός δήλωσε στην ΕΡΤ αμέσως μετά το ματς ότι η Λάρισα πέτυχε μια τεράστια νίκη επί του Παναθηναϊκού και ότι σημαντικό στοιχείο που πήραν αυτό το αποτέλεσμα είναι ότι οι παίκτες του παρέμειναν ψύχραιμοι όταν άρχισε να μειώνεται η διαφορά. Παράλληλα αναφέρθηκε στην έλευση του κόσμου που γέμισε το γήπεδο, ενώ τις πρώτες μέρες του ήταν μόλις 100 άτομα.

Η Λάρισα πέτυχε τη μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία της κόντρα στον Παναθηναϊκό, ισοφαρίζοντας την ημιτελική σειρά της Stoiximan Basket League, σε 1-1 χάρη στη σπουδαία νίκη που πέτυχε με 80-75.

Ο προπονητής των Θεσσαλών, Φώτης Τακιανός, δήλωσε μεταξύ άλλων ότι το σημερινό αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από υπερβατικό για την ομάδα του, ότι ήταν χαρούμενος για τον τρόπο που ήρθε η νίκη, αλλά και για την αθρόα έλευση των Λαρισσαίων φιλάθλων στο γήπεδο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τακιανός στην ΕΡΤ: Για το ματς: "Αν θεωρήσουμε ότι η μέχρι σήμερα πορεία μας είναι υπερβατική, η σημερινή νίκη είναι κάτι παραπάνω. Δεν είναι μόνο η νίκη. Είναι και ο τρόπος που προήλθε. Δημιουργήσαμε μεγάλες διαφορές, αντέξαμε την πίεση του Παναθηναϊκού.

Δείξαμε ψυχραιμία όταν το παιχνίδι άρχισε να γυρίζει. Κάναμε τεράστια νίκη, ισάξια της πορείας μας. Αποτελεί εχέγγυα για το μέλλον της ομάδας μας, ανεξάρτητα τι θα γίνει σε αυτή και την επόμενη σειρά".

Για την έλευση του κόσμου: "Όταν ήρθα στις 17 Νοεμβρίου, παίζαμε δίπλα σε 100 άτομα. Σήμερα παίζουμε σε γεμάτοι γήπεδο. Εξελιχθήκαμε. Εξελίχθηκε το περιβάλλον μας. Ήρθε ο κόσμος. Δημιουργούμε τους επόμενους αθλητές μας, οι οποίοι ως επί το πλείστον θα είναι Λαρισσαίοι".

TAGS ΛΑΡΙΣΑ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ