ΑΡΗΣ

Τάκερ: "Δύναμή μας ο κόσμος μας"

Τάκερ: "Δύναμή μας ο κόσμος μας"
Τάκερ INTIME SPORTS

Ο Αμερικανός φόργουορντ του Άρη, Πι Τζέι Τάκερ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ τοποθετήθηκε για τον αυριανό (07/12, 21:00) αγώνα κόντρα στην Τσεντεβίτα για την 4η αγωνιστική της κανονικής περιόδου του Eurocup.

Την περασμένη εβδομάδα ο Άρης ηττήθηκε με σκορ 81-76 από την Τσεντεβίτα στο Ζάγκρεμπ και πλέον θέλει να πάρει τη ρεβάνς με όπλο τον κόσμο του, όπως τονίζει και ο Τάκερ.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην κορυφή του Δ' ομίλου με απολογισμό 2 νίκες και μία ήττα.

Αναλυτικά όσα τόνισε ο Τάκερ στη συνέντευξη που παραχώρησε:

- Πι Τζέι ποια είναι τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά της Τσεντεβίτα τα οποία ο Άρης πρέπει να προσέξει στην αυριανή αναμέτρηση;

"Καταρχήν η Τσεντεβίτα έχει πολύ καλούς σουτέρ. Διαθέτει πολλούς παίκτες οι οποίοι μπορούν να σκοράρουν. Είναι μια ομάδα που τρέχει πολύ έτσι πρέπει από την πλευρά μας να παίξουμε καλή άμυνα και να έχουμε καλές επιστροφές ώστε να καταφέρουμε να περιορίσουμε το γρήγορο παιχνίδι τους".

- Ποια είναι τα στοιχεία που ο Άρης πρέπει να βελτιώσει ενόψει της 4ης αγωνιστικής που Eurocup;

"Πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι κυρίως στην άμυνα. Στην Κροατία είχαμε ένα πολύ καλό αγωνιστικό πλάνο και παίξαμε πολύ καλά στην άμυνα ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Πιστεύω ότι πρέπει να κρατήσουμε τα ίδια αμυντικά στοιχεία και να δώσουμε έμφαση στη διάρκεια τους".

- Αν ο Άρης κερδίσει τον αγώνα με την Τσεντεβίτα έχει κάνει ένα μεγάλο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης;

"Αν η ομάδα μας κερδίσει αυτό από μόνο του αποτελεί ένα πολύ μεγάλο βήμα για την πρόκριση, χωρίς να λαμβάνουμε υπόψη τις διαφορές πόντων. Το σημαντικό για εμάς είναι ότι πρέπει να κερδίσουμε και αυτός είναι ο στόχος μας. Έχουμε δυο εντός έδρας αγώνες. Όλοι οι αγώνες είναι δύσκολοι καθώς όλες οι ομάδες θέλουν να περάσουν στην επόμενη φάση και θα κάνουν τα πάντα για να το πετύχουν".

- Έχεις μια ιδιαίτερη επικοινωνία με τους φιλάθλους της ομάδας εντός και εκτός γηπέδου. Πόσο σημαντικό είναι αυτό για σένα;

"Το σημαντικότερο είναι ότι η ομάδα έχει στο πλευρό της σε κάθε αγώνα εντός και εκτός έδρας ανθρώπους που τη στηρίζουν και την αγαπούν. Όπου και αν έχουμε παίξει, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, υπάρχουν φίλαθλοι του Άρη που είναι κοντά μας και μας βοηθούν. Δεν έχει να κάνει με μένα προσωπικά όλο αυτό. Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τους κάνουμε να χαμογελούν με τις επιτυχίες μας".

- H δύναμη του κόσμου αποτελεί μια ώθηση ώστε να παρουσιάζεσαι σε κάθε παιχνίδι καλύτερος;

"Αναμφισβήτητα. Όταν υπάρχουν άνθρωποι πίσω σου οι οποίοι δεν σταματούν να φωνάζουν και να τραγουδούν για να κερδίσεις δίνεις το κάτι παραπάνω. Όταν αισθάνεσαι κουρασμένος παίρνεις δύναμη και συνεχίζεις για να πάρεις τη νίκη. Πραγματικά το εκτιμάμε και τους ευχαριστούμε".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ