ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τα... ρέστα του για μείωση της ποινής

Τα... ρέστα του για μείωση της ποινής
INTIME SPORTS

Κατά την εκδίκαση της έφεσης, ο Ολυμπιακός ζήτησε να μειωθεί η ποινή του από εννιά αγωνιστικές που του επιβλήθηκε σε μία!

Οι "ερυθρόλευκοι" προσπάθησαν να πείσουν τους ανθρώπους του ΑΣΕΑΔ πως έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους για να μην διακοπεί ο αγώνας και γι' αυτό το λόγο ζητούν να μη ληφθεί υπόψιν ότι ο αγώνας διακόπηκε.

Ο Ολυμπιακός εκπροσωπήθηκε από τον Γενικό Διευθυντή της ΚΑΕ, Χρήστο Σταυρόπουλο ο οποίος επικαλέστηκε το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός είχε προτείνει την ολική εκκένωση του αγώνα, πριν ξαναρχίσει το ματς και διακοπεί τελικά οριστικά.

Πάντως, είναι δύσκολο να μειωθεί τόσο πολύ η ποινή και το πιθανότερο είναι να πέσει στις 4 ή 5 αγωνιστικές, παρά τις προσπάθειες των "ερυθρολεύκων" για να παίξουν μόλις ένα παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών στο ξεκίνημα της σεζόν.

Η επιτροπή του ΑΣΕΑΔ από την πλευρά της αναμένεται να λάβει υπόψιν της όλα τα στοιχεία που κατατέθηκαν και θα αποφασίσει για το ζήτημα μετά από περίπου δύο εβδομάδες. Οι "ερυθρόλευκοι" ελπίζουν να μειωθεί η ποινή τους καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα δουν κόσμο στο ΣΕΦ για το ελληνικό πρωτάθλημα στις 12 Φεβρουαρίου.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ