ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα παπούτσια του Διαμαντίδη, για καλό σκοπό

Τα παπούτσια του Διαμαντίδη, για καλό σκοπό

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού και οι θαυμαστές του Δημήτρη Διαμαντίδη έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν τα παπούτσια του αρχηγού των "πράσινων", με τα έσοδα να διατίθενται για την ενίσχυση των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη.

Σε μία σημαντική κίνηση προχώρησε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και ο μη κερδοσκοπικός Οργανισμός CharityIdols, προσφέροντας σε δημοπρασία τα παπούτσια του αρχηγού των "πράσινων" Δημήτρη Διαμαντίδη, υπογεγραμμένα από τον ίδιο.

Τα έσοδα της δημοπρασίας θα διατεθούν στην ενίσχυση του "Άσυλου Ανιάτων Σπάρτης" και του "Παραρτήματος Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Καρδίτσας".

"Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και ο μη κερδοσκοπικός Οργανισμός CharityIdols δημοπρατούν ένα μοναδικό αθλητικό ενθύμιο, τα παπούτσια του Δημήτρη Διαμαντίδη, υπογεγραμμένα από τον αρχηγό της ομάδας μας!

Με τα συγκεκριμένα παπούτσια ο Δημήτρης Διαμαντίδης κατέκτησε το double τη σεζόν 2013/2014 και τα φόρεσε σε αγώνες της Euroleague! Συνοδεύονται από πιστοποιητικό γνησιότητας.

Τα έσοδα της δημοπρασίας θα ενισχύσουν το «Άσυλο Ανιάτων Σπάρτης» και το «Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Καρδίτσας".

Online δημοπρασία: http://bit.ly/1NDn00B

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ