STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Τα "Καλάθια Αγάπης" στη Ρόδο

Τα "Καλάθια Αγάπης" στη Ρόδο

Τα "Καλάθια Αγάπης" θα βρίσκονται στο Βενετόκλειο το προσεχές Σάββατο (18/4), για την αναμέτρηση του Κολοσσού Ρόδου με το Ρέθυμνο. Το "παρών" στο νησί θα δώσει και ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης.

Για μία ακόμη αγωνιστική, τα "Καλάθια Αγάπης" (η εκστρατεία κοινωνικής προσφοράς του ΕΣΑΚΕ) θα βρίσκεται σε γήπεδο της Α1. Αυτή τη φορά, στο Βενετόκλειο με αφορμή τον αγώνα του Κολοσσού με το Ρέθυμνο, για την 23η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ (18/4, 17:00).

Εκεί, θα προσφερθούν συνολικά πενήντα "Καλάθια Αγάπης" γεμάτα τρόφιμα σε άπορες οικογένειες του νησιού, σε συνεργασία πάντα με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον Δήμο και τη Μητρόπολη Ρόδου. Παράλληλα, οι πενήντα οικογένειες που έχουν επιλεγεί, θα παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση των "θαλασσί" με τους Κρητικούς.

Μέσα σε όλα, η διοίκηση του Κολοσσού ζήτησε από τους φίλους της ομάδας που θα βρεθούν στο Βενετόκλειο αυτό το Σάββατο να συγκεντρώσουν ακόμα περισσότερα τρόφιμα, για να διατεθούν σε άπορους συμπολίτες τους, μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Το "παρών" στην εκδήλωση θα δώσει ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης, ο οποίος θα παραχωρήσει και συνέντευξη Τύπου με αφορμή αυτή τη δράση.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ