ΜΠΑΣΚΕΤ

Τα "γαλλικά" του Μπαγκάτσκις στα αποδυτήρια της Μακάμπι

Τα "γαλλικά" του Μπαγκάτσκις στα αποδυτήρια της Μακάμπι

Η Μακάμπι νίκησε την Νταρουσάφακα το βράδυ της Πέμπτης (5/1), αλλά ο Άιναρς Μπαγκάτσκις ήταν έξαλλος με τους παίκτες του. Κι υπήρχε σοβαρός λόγος γι αυτό. Δείτε το ξέσπασμά του στα αποδυτήρια της ομάδας του (VIDEO).

Η Μακάμπι πήρε τη νίκη στο θρίλερ με την Νταρουσάφακα ( 93-92 ), αφού ο Μπραντ Ουάναμεϊκερ αστόχησε σε μια ελεύθερη βολή σχεδόν σε νεκρό χρόνο. Ο Άιναρς Μπαγκάτσκις πανηγύρισε την πρώτη ευρωπαϊκή του νίκη με την "ομάδα του λαού", αλλά -παρά τον ενθουσιασμό που υπήρχε για το θετικό αποτέλεσμα, μετά από έξι σερί ήττες- παρουσιάστηκε διαφορετικά απ ότι περίμεναν οι παίκτες του στα αποδυτήρια.

Δεν είχαν περάσει παρά μερικά λεπτά από το τέλος του αγώνα, όταν ο νέος προπονητής της "ομάδας του λαού" μπήκε στα αποδυτήρια για να μιλήσει στους παίκτες του, οι οποίοι κατάλαβαν γρήγορα πως δεν επρόκειτο να τους πει απλά ένα "μπράβο". Τί είπε;

" Παίξαμε σκ@@@ σε σχέση με αυτό που πρέπει. Ήμασταν καλοί για 30 λεπτά, αλλά μετά τα κάναμε σκ@@@. Είμαστε στο +9 με δύο λεπτά για το τέλος και σκέφτεστε "πάρτι, γυναίκες". Μαλ@@@. Κάντε τη γαμ@@@ δουλειά σας για όλο το σαραντάλεπτο, σεβαστείτε τη δουλειά που κάνετε στο γήπεδο", φώναζε με τους παίκτες του να κοιτούν αποσβολωμένοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ