ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τα δεδομένα για Ολυμπιακό και πλεονέκτημα έδρας μετά από την νίκη της Αναντολού Εφές

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ INTIME

Η Αναντολού Εφές λύγισε με 93-90 τη Ρεάλ Μαδρίτης, με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να χρειάζεται πλέον δύο νίκες σε τρεις αγώνες για να κλειδώσει το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs της EuroLeague χωρίς να τον ενδιαφέρουν τα άλλα αποτελέσματα.

Δύο νίκες σε τρεις αγώνες χρειάζεται ο Ολυμπιακός για να κλειδώσει μαθηματικά την θέση του στην τετράδα της EuroLeague, η οποία προσφέρει το πλεονέκτημα έδρας έδρας στα playoffs της διοργάνωσης, χωρίς να τον ενδιαφέρουν τα άλλα αποτελέσματα. Με 3/3, μπορεί να βγει ακόμη και πρώτος. Πως; Διαβάστε αναλυτικά σε αυτόν τον σύνδεσμο.

Η Αναντολού Εφές επικράτησε το βράδυ της Τρίτης (22/3) της Ρεάλ Μαδρίτης (93-90) στο Σινάν Ερντέμ Ντομ, ανέβηκε στο 14-10 (δείτε εδώ βαθμολογία και πρόγραμμα μέχρι το φινάλε της regular season) και μπορεί να φτάσει μέχρι και το 18-10 αν νικήσει Αρμάνι Μιλάνο (εντός), Μπάγερν Μονάχου (εντός), Άλμπα Βερολίνου (εντός) και Ερυθρό Αστέρα (εκτός έδρας).

Ο Ολυμπιακός δεν θέλει να τον πιάσουν οι Τούρκοι στις 18 νίκες, καθώς θα υστερεί σε αυτή την ισοβαθμία. Για να μην τον νοιάζει αυτό το ενδεχόμενο θα πρέπει να κάνει δύο νίκες. Αν κάνει μία, θα χρειαστεί μία ήττα της Εφές σε αυτά τα τέσσερα παιχνίδια. Αν δεν κάνει καμία, θα χρειαστεί δύο ήττες της πρωταθλήτριας Ευρώπης σε τέσσερις αγώνες, ενώ έχει ήδη προσπεράσει την Αρμάνι Μιλάνο που λύγισε στο Τελ Αβίβ και έπεσε στο 16-8.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ