EUROLEAGUE

Τα αρνητικά ρεκόρ της Μόσχας

Τα αρνητικά ρεκόρ της Μόσχας
INTIME SPORTS

Η βαριά ήττα από την ΤΣΣΚΑ στο Universal Sports Hall και ο αποκλεισμός από το Final-4 της Euroleague συνδυάστηκαν με μια σειρά αρνητικών ρεκόρ για τον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα, οι 44 πόντοι στην επίθεση συνιστούν τη χειρότερη επίδοση του Παναθηναϊκού στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Προηγούμενο αρνητικό ρεκόρ ήταν οι 49 πόντοι, το 1997 σε ματς με τον Ολυμπιακό, για τα προημιτελικά.

Επίσης, οι 21 πόντοι του πρώτου ημιχρόνου συνιστούν αρνητικό ρεκόρ για τον Παναθηναϊκό έπειτα από 614 αγώνες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Παράλληλα ο Παναθηναϊκός, για 2 πόντους δεν έγινε κάτοχος του χειρότερου ρεκόρ παραγωγικότητας στην ιστορία της Euroleague και σε ό,τι αφορά τις ελληνικές ομάδες. Ο Άρης είχε σκοράρει 42 πόντους, το 2006, με την Μπενετόν. Έχετε δε, υπ όψιν σας πως είναι πια στη δεύτερη θέση, της λίστας με τις μεγαλύτερες διαφορές στην ιστορία της διοργάνωσης. Στο Νο1 παραμένει το -35 της Κρκα από την ΤΣΣΚΑ, τον Νοέμβριο του 2003.

Το 20 που είχε για ranking είναι το χειρότερο, ελληνικής ομάδας στη Euroleague, μετά το 28 του Ολυμπιακού, στο ματς με την Εφές Πίλσεν (9/11/2004 59-110).

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ