NBA

Τα αδέλφια Γιόκιτς ήταν στο πλευρό του αδελφού τους στο Μαϊάμι

Ο Νίκολα Γιόκιτς αγκαλιά με τα αδέλφια του
Ο Νίκολα Γιόκιτς αγκαλιά με τα αδέλφια του PRINTSCREEN

Ο Νίκολα Γιόκιτς είδε τα αδέλφια του να κρατούν τον λόγο τους και να βρίσκονται πίσω από τον πάγκο των Νάγκετς στην νίκη του Ντένβερ στο Μαϊάμι με 120-111.

Πέρασαν τρεις εβδομάδες από τον αγώνα των Νάγκετς με τους Χιτ στο Ντένβερ (νίκη με 113-96 για τους πρώτους), σε ένα παιχνίδι που έμεινε στην ιστορία για το σπρώξιμο του Νίκολα Γιόκιτς στον Μαρκίφ Μόρις και την κόντρα στο twitter ανάμεσα στα αδέλφια Γιόκιτς με τα αδέλφια Μόρις. Οι δύο ομάδες τέθηκαν ξανά αντιμέτωπες. Και τα αδέλφια Γιόκιτς ήταν εκεί, όπως είχαν υποσχεθεί.

Οι Νεμάνια και Στραχίνια Γιόκιτς βρέθηκαν στο πλευρό του αδελφού τους, για την ακρίβεια κάθονταν πίσω από τον πάγκο των Νάγκετς μαζί με τον γνωστό ατζέντη Μίσκο Ραζνάντοβιτς, βλέποντας τον Νίκολα Γιόκιτς να οδηγεί τους Νάγκετς στην νίκη με 120-111. Εντάσεις πάντως δεν υπήρχαν, ίσως επειδή δεν αγωνίστηκε και ο Μαρκίφ Μόρις, ο οποίος εξακολουθεί να αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αυχένα μετά το σπρώξιμο του σταρ του Ντένβερ και παραμένει έκτοτε εκτός δράσης.

Όπως και να έχει πάντως, τα αδέλφια Γιόκιτς ήταν στο Μαϊάμι και πανηγύρισαν την νίκη του Ντένβερ, αγκαλιάζοντας μάλιστα τον αδελφό τους μετά το ματς.

Δείτε τα σχετικά VIDEO:

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS NBA ΗΠΑ ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ ΝΙΚΟΛΑ ΓΙΟΚΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ