ΠΑΟΚ

Σύνθημα Ίμπο μετά την αποθέωση

Σύνθημα Ίμπο μετά την αποθέωση
Κουτλουάι

Τον κόσμο ευχαρίστησε ο Ιμπραΐμ Κουτλουάι, που εξήγησε ότι πλέον προέχει το ματς με τον Άρη

Το σύνολο του Κώστα Φλεβαράκη χθες το απόγευμα στο PAOK Sports Arena με την επικράτησή του επί του Ρεθύμνου σημείωσε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα και πλέον αντιμετωπίζει με άλλον αέρα την συνέχεια.
Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ μάλιστα στο χθεσινό παιχνίδι εκτός από τα πανηγύρια για την νίκη φρόντισαν να αποθεώσουν σε όλη την διάρκειά του τον Ιμπραήμ Κουτλουάι. Συνθήματα που όπως ήταν επόμενο μόνο αδιάφορο δεν άφησαν τον "Ίμπο" που με την σειρά του φρόντισε να τους στείλει το δικό του μήνυμα εν όψει της συνέχειας.

" Χαίρομαι για αυτό", δεν έκρυψε ο Κουτλουάι και συνέχισε: " Ευχαριστώ τον κόσμο για την στήριξη και την βοήθεια που προσφέρει σε μένα αλλά και σε όλη την ομάδα. Για αυτό τους θέλουμε κοντά μας. Ελπίζω να δούμε σύντομα γεμάτο το γήπεδο", τόνισε ο διεθνής Τούρκος γκαρντ του ΠΑΟΚ.

Όσο για την εμφάνιση και την νίκη επί του Ρεθύμνου είπε: " Ήταν ένα καλό παιχνίδι που έπρεπε να το κερδίσουμε και πετύχαμε όπως πιστεύω ότι τελικά το αξίζαμε".

" Βρήκαμε την συγκέντρωσή μας και στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί σε άμυνα και επίθεση. Πιστεύω ότι η ομάδα παίζει καλά και θα πετύχει περισσότερες νίκες μαζί με τους οπαδούς μας τους οποίους χρειαζόμαστε και θα πρέπει να ξέρουν ότι μαζί με αυτούς βελτιώνουμε την εικόνα μας στο γήπεδο".

Αναφορικά με την συνέχεια ο Κουτλουάι τόνισε: " Ξέρουμε ότι η συνέχεια είναι δύσκολη. Βελτιωνόμαστε όμως και πιστεύω ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τόσο καλές ομάδες σύνολα που παίζουν στην Ευρώπη. Εμείς θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, να παίζουμε καλά και με αυτές τις ομάδες αν και τα ρόστερ τους είναι πολύ πλούσια. Προέχει το ματς με τον Άρη, ξέρω τι σημαίνει. Εμείς θα πάμε εκεί για να παλέψουμε και να κερδίσουμε".








TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ