Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Συνεργασία Ίκαρος - Ζώγας Α.Ε.

Συνεργασία Ίκαρος - Ζώγας Α.Ε.
Μπάλα

Η Αθλητική Ένωση Ίκαρου Καλλιθέας ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την "Ζώγας ΑΕ"

Ο πρόεδρος του Ίκαρου μετά την επίτευξη της συμφωνίας ανέφερε: " Είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτή τη συνεργασία και θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κύριο Νικόλαο Ζώγα για τη στήριξη του. Η εταιρία του στο χώρο που δραστηριοποιείται είναι μια από τις πλέον γνωστές και φερέγγυες και είμαστε βέβαιοι ότι η συμφωνία μαζί του, θα ισχυροποιήσει ακόμα περισσότερο την ομάδα μας. Η συμφωνία με την "Ζώγας Α.Ε", αποτελεί την αφετηρία μιας σειράς κινήσεων για την ενίσχυση του Ικάρου".

Aπό την πλευρά του ο πρόεδρος της εταιρίας Νικόλαος Ζώγας τόνισε: " Το μπάσκετ είναι το άθλημα που έχει προσφέρει τις περισσότερες χαρές στο φίλαθλο κοινό της Ελλάδας και θέλαμε να ασχοληθούμε με μια ομάδα που να αποπνέει "υγεία" και μεράκι για το άθλημα, σαν τον Ίκαρο.

Θα ήταν πολύ εύκολο να συνεργασθούμε με μια επαγγελματική ομάδα, αλλά στόχος μας ήταν η ενίσχυση ενός ερασιτεχνικού σωματείου, όπως ο Ίκαρος, ο οποίος δίνει μεγάλη βάση στη λειτουργία των υποδομών του. Ελπίζουμε ότι η ομάδα θα συνεχίσει την καλή της παρουσία τόσο στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, όσο και στα "μικρότερα" πρωταθλήματα

".

TAGS Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ