EUROLEAGUE

Ο Βούγιασιτς στους Βάσκους

Ο Βούγιασιτς στους Βάσκους

Τη Δευτέρα (27/10) η Λαμποράλ Κούτσα ενημέρωσε πως "ελευθερώνει" τον Ράιαν Γκόμες. Σήμερα (28/10) απέλυσε τον Ορλάντο Τζόνσον και προσέλαβε τον Σάσα Βούγιασιτς.

Η Λαμποράλ Κούτσα βρέθηκε με 16 παίκτες, με τον Μάρκο Κρέσπι να μαζεύει ψηλούς, για να διαπιστώσει ότι έχει 6 και δεν χωρούν όλοι -μετά τις επιστροφές των τραυματιών. Αυτό είχε ως συνέπεια να ενημερωθεί ο Ράιαν Γκόμες πως δεν θα συνεχίσει με την ομάδα, τη Δευτέρα (27/10).

Σήμερα (28/10) αποφάσισαν να συνεχίσουν... τα κοψίματα, με αυτό του Ορλάντο Τζόνσον. Όπως αναφέρει το Sportando, ο 25χρονος σούτινγκ γκαρντ με τους Πέισερς και τους Κινγκς στο βιογραφικό του, δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του Κρέσπι (και του ευρωπαϊκού μπάσκετ), όσο σύντομα θα το ήθελαν οι Βάσκοι. Και για αυτό θα αποχωρήσει, ενώ έχουν βρει ήδη ποιος θα εμφανιστεί στη θέση του: ο Σάσα Βούγιασιτς!

Μάλιστα, τον ανακοίνωσαν πριν λίγη ώρα. Ο Σλοβένος επιστρέφει στην Euroleague, μετά το 2013, όταν έληξε το συμβόλαιο του με την Εφές. Πέρυσι ήταν στους Clippers και την ιταλική Venezia. Σε πέντε ματς, είχε 11π., 4 ριμπ. και 2.4 ασίστ, ανά αγώνα.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ