ΑΡΗΣ

Συνάντηση ξεκαθάρισμα

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΤΖΕΒΕΛΕΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΕ ΑΡΗΣ (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΤΖΕΒΕΛΕΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΕ ΑΡΗΣ (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ) MOTIONTEAM

Στις αρχές της επόμενης βδομάδας θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη συνάντηση μεταξύ των μετόχων και της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης με στόχο την συνέπεια στην υπαγωγή στο άρθρο 99

Η δεύτερη συνάντηση μεταξύ των μετόχων και της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης με στόχο την συνέπεια στην υπαγωγή στο άρθρο 99 θα γίνει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Αυτό που απομένει να φανεί είναι αν τη φορά αυτή θα παραβρεθεί ο πρώην πρόεδρός της ΚΑΕ Άρης Θανάσης Τζεβελέκης. Το πιθανότερο είναι το νέο ραντεβού να γίνει την προσεχή Δευτέρα ή Τετάρτη.

Μία συνάντηση όπου είναι να παραβρεθούνε οι μέτοχοι της ΚΑΕ Άρης, τα μέλη της ΓΕΝΕΣΙΣ και ο Θανάσης Τζεβελέκης, με τους διοικούντες ώστε παρθούν αποφάσεις ως προς την στήριξη για την αποπληρωμή των οφειλών μέσα από το άρθρο 99.

Σε μία συνάντηση όπου θα φανεί αν και πόσο οι μέτοχοι της ΚΑΕ Άρης θα στηρίξουν εμπράκτως την προσπάθεια της διοίκησης για να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της μέσα από το άρθρο 99.

Για τον λόγο αυτό και χθες πραγματοποιήθηκε στην ΚΑΕ Άρης διοικητικό συμβούλιο παρουσία νομικών και λογιστών όπου εκτός από την συνέπεια απέναντι στο άρθρο 99 πως θα διακανονίσει την οφειλή στην εφορία.

Αυτό που επισημάνθηκε είναι να βρεθούν τα 179.000 ευρώ που απαιτούνται ως το τέλος Ιουνίου για τις πρώτες δόσεις στο άρθρο 99 (90.000 ευρώ) και για την προκαταβολή (89.000 ευρώ) που αντιστοιχούνε στην οφειλή των 500.000 ευρώ για τους παρακρατούμενους φόρους που δεν έχουνε μπει στο άρθρο 99.

Το σημερινό πρόγραμμα του Άρη μετά το χθεσινό φιλικό με τους Μαχητές Πεύκων στη Nick Galis Hall περιλάμβανε διπλή προπόνηση, με τον Αντώνη Ασημακόπουλο να υποβλήθηκε σε μαγνητική στο χέρι του και τον Ευθύμη Τσακαλέρη να επανήλθε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ