ΠΑΟΚ

Συνάντηση για το θέμα Ντελινικάιτις

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΙΛΑΦΙΔΗΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΝΕ ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΩΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ / ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ
Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΙΛΑΦΙΔΗΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΝΕ ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΩΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ / ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ MOTIONTEAM

Την Τρίτη (5/6) ο Μπάνε Πρέλεβιτς αναμένεται να συζητήσει με τον εκπρόσωπο του Λιθουανού ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή στο ζήτημα των οφειλών στον τελευταίο, αλλά και στον Γκετσέφσκι.

Το ζήτημα των οφειλών σε Ντελινικάιτις και Γκετσέφσκι "καίει", αποτελεί προτεραιότητα για τον ΠΑΟΚ και ο "Δικέφαλος" ζήτησε με την μεσολάβηση του ΕΣΑΚΕ να γίνει ραντεβού με τον Αρη Λυχναρά (εκ των εκπροσώπων του) για να βρεθεί λύση.

Έτσι πριν από το Δ.Σ. της Ενωσης (για την επικύρωση της βαθμολογίας), αναμένεται να τα πει με την πλευρά του παίκτη ο Μπάνε Πρέλεβιτς που θα βρεθεί στην Αθήνα μιας και ελλοχεύει το ενδεχόμενο απαγόρευσης μεταγραφών για την οφειλή στον Λιθουανό (56.000 ευρώ), ενώ υπάρχει και το ζήτημα της προσφυγής του Σκοπιανού (60.000 ευρώ). Με την ευκαιρία της παρουσίας στην πρωτεύουσα, ίσως ο Μπάνε Πρέλεβιτς ρυθμίσει κι άλλα ζητήματα (με πλευρές παίκτων και ΟΠΑΠ).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ