ΤΡΙΚΑΛΑ

Συμφώνησε ο Τζιγκάνοβιτς, ήρθε ο Μάσι

Συμφώνησε ο Τζιγκάνοβιτς, ήρθε ο Μάσι
Τζιγκάνοβιτς

Ο Σάβο Τζιγκάνοβιτς συμφώνησε, ο Κρις Μάσι ήρθε και ο Νέστορας Κόμματος θα προπονηθεί

Ο έμπειρος σέντερ την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στον Κολοσσό και θα συνεχίσει να παίζει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Από κει και πέρα την Δευτέρα έφτασε στην Ελλάδα ο Κρις Μάσι προκειμένου να ενσωματωθεί στην υπόλοιπη ομάδα.
Στο μεταξύ στην απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας ο Γιάννης Τζήμας θα έχει στη διάθεσή του τον Νέστορα Κόμματο ο οποίος έχει συμφωνήσει σε όλα με τα Τρίκαλα και θα ανακοινωθεί άμεσα.

Η ανακοίνωση για τον Τζιγκάνοβιτς αναφέρει: "Ο Σέρβος σέντερ Savo Djikanovic (ύψος 2.12) υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΑΣ Τρίκαλα.

Ο 33χρονος σέντερ (γεννήθηκε στις 28/02/1975) πέρυσι αγωνιζόταν στον Κολοσσό Ρόδου με τον οποίο αγωνίστηκε σε 25 παιχνίδια (7 πόντους μ.ο., 4,90 ριμπάουντ μ.ο.). Ξεκίνησε την καριέρα του στην Μπουντουσνόστ της πατρίδας του, εν συνεχεία έπαιξε σε Μπαρ και Λόβτσεν για να έρθει για πρώτη φορά στην Ελλάδα την περίοδο 2002-2003 όταν και αγωνίστηκε για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Από το 2003 και για τρία χρόνια έπαιξε με τα χρώματα της Χέμοφαρμ και στην Ελλάδα επέστρεψε και πάλι το 2006 για να αγωνιστεί με την Ολύμπια Λάρισας".






TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ