ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συμφωνία Παναθηναϊκού με Φέρελ

Ο Γιόγκι Φέρελ
Ο Γιόγκι Φέρελ 2020 SUE OGROCKI/AP IMAGES

Ο Παναθηναϊκός τα βρήκε σε όλα με τον Γιόγκι Φέρελ (28 χρονών, 1.83 μέτρα, πόιντ γκαρντ) και πλέον το μόνο που απομένει για να επισημοποιηθεί το deal είναι η ανακοίνωση.

Ο Γιόγκι Φέρελ (28 χρονών, 1.83 μέτρα, πόιντ γκαρντ) προβάρει τα "πράσινα". Ο Παναθηναϊκός τα βρήκε σε όλα με τον Αμερικανό γκαρντ και πλέον το μόνο που μένει είναι η ανακοίνωση.

Οι "πράσινοι" βρίσκονταν εδώ και καιρό σε συζητήσεις με την πλευρά του Αμερικανού ΝΒΑερ. Έπειτα από διαπραγματεύσεις αρκετών ημερών, οι δύο πλευρές βρήκαν τελικά σημείο επαφής, με το "τριφύλλι" να προσθέτει έναν παίκτη κλάσης στο ρόστερ του.

Ο Φέρελ την τελευταία 5ετία βρέθηκε ανάμεσα σε ΝΒΑ και G-League. Στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου φόρεσε τις φανέλες των Νετς, Μάβερικς, Κινγκς, Καβαλίερς και Κλίπερς, έχοντας μέσους όρους καριέρας 7.7 πόντους, 2.1 ριμπάουντ και 2.3 ασίστ μέσο όρο με 36.5% στα τρίποντα σε 20 λεπτά συμμετοχής (259 αγώνες - 53 ως βασικός).

Ο βραχύσωμος γκαρντ είναι ένας παίκτης με στοιχεία που ψάχνει ο Δημήτρης Πρίφτης: Καλός στο ένας εναντίον ενός, μπορεί να δημιουργήσει το δικό του σουτ και να πάρει πρωτοβουλία, ενώ μπορεί να αμυνθεί και πάνω στην μπάλα. Στην θεωρία, το παιχνίδι του φαίνεται να αλληλοσυμπληρώνεται με αυτό του Κέντρικ Πέρι, ωστόσο αυτό θα φανεί στο παρκέ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ