ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Παλεύει για τον Γιόγκι Φέρελ

Παναθηναϊκός: Παλεύει για τον Γιόγκι Φέρελ
2018 AP PHOTO/TONY GUTIERREZ

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ επιχειρεί να υπογράψει άμεσα τον Γιόγκι Φέρελ, το έργο του όμως δεν είναι εύκολο. Η απόσταση στο οικονομικό που μίκρυνε και ο... αντίπαλος από τη Ρωσία.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ διαθέτει ήδη επτά (7) ξένους στο ρόστερ του, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν εξακολουθεί να αναζητά στην αγορά ακόμη έναν περιφερειακό. Για την ακρίβεια, έναν πόιντ γκαρντ που θα έχει (σε θεωρητικό επίπεδο) τη θέση του βασικού στην ομάδα, αποτελώντας το alter ego του Κέντρικ Πέρι στο "1".

Με τον χρόνο να κυλά και το προαπαιτούμενο της ευρωπαϊκής εμπειρίας να... ξεθωριάζει (σ.σ.: η συγκεκριμένη δεξαμενή δεν περιλαμβάνει πολλούς παίκτες πρώτης διαλογής), ο Δημήτρης Πρίφτης μοιάζει διατεθειμένος να παραβεί τον συγκεκριμένο "κανόνα" και να εμπιστευτεί παίκτη που δεν έχει ξαναβρεθεί στα μέρη μας.

Μία τέτοια περίπτωση, με την οποία ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ασχολείται έντονα τις τελευταίες ημέρες είναι ο Γιόγκι Φέρελ (28, 1μ83). Ο 28χρονος πλεϊμέικερ βρίσκεται μεταξύ του ΝΒΑ και της G-League εδώ και μια πενταετία, με τους Λος Άντζελες Κλίπερς να αποτελούν τον τελευταίο σταθμό της καριέρας του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη -αποδεσμεύτηκε πριν από περίπου είκοσι μέρες.

Ο παίκτης βλέπει πως οι επιλογές του στο ΝΒΑ περιορίζονται αισθητά, γι αυτό κιόλας δεν διαγράφει από το μυαλό του το ενδεχόμενο της Ευρώπης. Οι πράσινοι έκαναν τη διερευνητική επαφή πριν από μερικές ημέρες, όπου παρατηρήθηκε μεγάλη οικονομική απόσταση. Σταδιακά όμως, το κενό ανάμεσα στις δύο πλευρές άρχισε να μικραίνει, για να φτάσουμε στο παρόν, όπου η πλευρά του παίκτη δείχνει πιο διαλλακτική.

Την ίδια στιγμή, αξίζει να σημειωθεί πως ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δεν παίζει μόνος του για την υπογραφή του βραχύσωμου γκαρντ σε ό,τι έχει να κάνει με την Ευρώπη. Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει... αντίπαλος από τη Ρωσία (Λοκομοτίβ Κουμπάν), που επίσης ενδιαφέρεται έντονα για τον παίκτη και είναι διατεθειμένος να του δώσει ένα καλό συμβόλαιο.

Στα πέντε χρόνια που έχει αγωνιστεί στο ΝΒΑ, ο Γιόγκι Φέρελ έχει υπογράψει συμβόλαια συνολικής αξίας 8.159.938 δολαρίων, μετρώντας 7.7 πόντους, 2.3 ασίστ και 2.1 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στο καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ EUROLEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ