NBA

Συμφωνία Γουίζαρντς - Γκάφορντ για τριετή πρόωρη επέκταση συμβολαίου

Ο Ντάνιελ Γκάφορντ των Γουίζαρντς
Ο Ντάνιελ Γκάφορντ των Γουίζαρντς Ⓒ 2021 MARY ALTAFFER/ ASSOCIATED PRESS

Οι Γουίζαρντς "κλείδωσαν" τον Ντάνιελ Γκάφορντ, συμφωνώντας μαζί του για τριετή πρόωρη επέκταση συμβολαίου έναντι 40.2 εκατ. δολαρίων.

Ο Ντάνιελ Γκάφορντ ανταμείφθηκε για την εξαιρετική περσινή του σεζόν με ένα νέο συμβόλαιο. Όπως έγινε γνωστό, οι Γουίζαρντς συμφώνησαν με τον 23χρονο σέντερ για τριετή πρόωρη επέκταση συμβολαίου έναντι 40.2 εκατ. δολαρίων, δείχνοντας ότι ποντάρουν αρκετά πάνω του.

Ο Γκάφορντ αποκτήθηκε στα μέσα της περσινής σεζόν με ανταλλαγή από τους Μπουλς, προλαβαίνοντας να αγωνιστεί σε 23 παιχνίδια με τους Γουίζαρντς. Σε αυτό το διάστημα είχε 10.1 πόντους, 5.6 ριμπάουντ και 1.8 κοψίματα μέσο όρο σε 18 λεπτά συμμετοχής.

Το SPORT24 στο Μιλγουόκι

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος της ομάδας του SPORT24, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται στο Μιλγουόκι για να μεταφέρει τον παλμό από τις εντός έδρας αναμετρήσεις των Μπακς με τους Μάβερικς για την preseason και τους Νετς για την πρεμιέρα της νέας σεζόν, πριν από την έναρξη της οποίας θα δοθούν στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους συμπαίκτες του τα δαχτυλίδια των πρωταθλητών.

Χορηγός της αποστολής στις ΗΠΑ ο ιταλικός και παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Όταν περνάμε μπροστά από ένα εντυπωσιακό σπίτι, το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω. Όταν μένουμε σε αυτό το σπίτι το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω, εάν έχει στεγάνωση Mapei! Η Mapei προσφέρει μια ευρεία γκάμα στεγανωτικών προϊόντων για υπόγειους χώρους, συνεχίζει με τους ορόφους και φτάνει στις ταράτσες με κορυφαία προϊόντα στεγάνωσης για ψυχρές και πράσινες οροφές. Υλικά για την κατασκευή Mapei. Στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS NBA ΗΠΑ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΓΟΥΙΖΑΡΝΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ