ΠΣΑΚΚ

Συμεωνίδης: "Χρειαζόμασταν μία τέτοια νίκη"

Συμεωνίδης: "Χρειαζόμασταν μία τέτοια νίκη"
INTIME SPORTS

Ο Φίλιππος Συμεωνίδης μίλησε για τη νίκη των Ικάρων Σερρών επί της Αγίας Παρασκευής. Διαβάστε αναλυτικά τι είπε.

Ο γκαρντ των Ικάρων Σερρών, Φίλιππος Συμεωνίδης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ για το θετικό αποτέλεσμα της ομάδας του κόντρα στην Αγία Παρασκευή.

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα δήλωσε:

Φίλιππε, η επιβλητική εμφάνιση κόντρα στην Αγία Παρασκευή, θεωρείς ότι θα σας δώσει ώθηση ενόψει της συνέχειας; Θα σας βοηθήσει και ψυχολογικά;

" Σίγουρα χρειαζόμασταν μία τέτοια νίκη για ψυχολογικούς λόγους. Η ομάδα είχε να κερδίσει πολύ καιρό. Όταν κερδίζεις με μία τόσο μεγάλη διαφορά, οι παίκτες αισθάνονται καλύτερα και αισιοδοξούν για το μέλλον".

Έτσι όπως έχουν έρθει τώρα τα πράγματα, στόχος σας είναι η παραμονή ή από την αρχή είχατε βάλει ως στόχο να παραμείνετε στην κατηγορία;

" Όταν ξεκινάει η χρονιά, οι ομάδες σκέφτονται πάντα το καλύτερο. Λέμε, θα προσπαθήσουμε να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Τώρα αν αυτό είναι να σωθούμε, τότε αυτός είναι ο στόχος. Αν πάρουμε κάποιες νίκες και εξασφαλίσουμε νωρίτερα την παραμονή μας, είναι ακόμα καλύτερα".

Ποια είναι η γνώμη σου για τον Ερμή Λαγκαδά; Θεωρείς ότι το παιχνίδι έχει χαρακτήρα τελικού;

" Νομίζω είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι διότι βρισκόμαστε ουσιαστικά στην ίδια θέση. Απλά, σε περίπτωση νίκης δικής μας, θα είμαστε πιο κοντά στη σωτηρία. Το ίδιο όμως σκέφτονται και στον Ερμή. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι πολύ σοβαρά".

Τι σκέφτεσαι να κάνεις όταν σταματήσεις το μπάσκετ;

" Δεν ξέρω ακόμη. Έχω σκεφτεί πάρα πολλά πράγματα. Θα με ενδιέφερε να ασχοληθώ και με την προπονητική αλλά μόνο σε επίπεδο ακαδημιών".

TAGS ΠΣΑΚΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ