ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σύγκρουση...

Σύγκρουση...
ομαδικη

Η ερυθρόλευκηΚΑΕ έχει έρθει σε σύγκρουση με τον ΕΣΑΚΕ και τον Βασίλη Οικονομίδη

Τα επιχειρήματα του Ολυμπιακού:
1. Ο εκπρόσωπος της ΕΟΚ Αριστείδης Γολέμης ψήφισε υπέρ της κατάργησης όταν στην προκήρυξη του Κυπέλλου Ελλάδας ορίζεται ότι τα εισιτήρια μοιράζονται σε ποσοστό 50-50 στις δυο ομάδες!

2. Ο Οικονομίδης υποστήριξε ότι δεν είχε γραφτεί στα πρακτικά ότι όποιες ομάδες δεν έδιναν το παρόν στη συνεδρίαση μπορούσαν να ψηφίσουν με επιστολή. Ο Χατζηγρηγοριάδης του είπε ότι αυτό είχε ειπωθεί κι αυτό το παραδέχθηκαν και οι άλλες ομάδες. Μήπως όταν καθαρογράφηκαν τα πρακτικά κάποιοι ξέχασαν να το γράψουν;

3. Στην προηγούμενη ψηφοφορία, η ΑΕΛ και η Ολυμπιάδα Πατρών είχαν ψηφίσει υπέρ του κανονισμού του 70-30 και οι Πανελλήνιος, Αιγάλεω και ΑΓΟΡ υπέρ της κατάργησης. Οι πέντε ομάδες άλλαξαν τον ψήφο τους. Ο Οικονομίδης έκανε απρέπεια λέγοντας στη συνεδρίαση ότι ο Ολυμπιακός έπαιρνε τηλέφωνο και πίεζε τις ομάδες. Ο εκπρόσωπος του Αιγάλεω κ. Λαμπρόπουλος και ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού κ. Χατζηγρηγοριάδης του απάντησαν σε έντονο ύφος να απαντήσει γιατί οι άλλες δυο ομάδες άλλαξαν άποψη και δεν είναι σοβαρά αυτά που λέει.

4. Ο Οικονομίδης άφησε υπαινιγμούς γιατί ο Ολυμπιακός διάλεξε άλλη τηλεοπτική στέγη όπως είχε το δικαίωμα να το κάνει.

5. Ο Οικονομίδης έκανε επίθεση στον εκπρόσωπο του Πανελληνίου με την απειλή... «Να πεις του Κυριακού ότι θα το μετανιώσει...». Την προηγούμενη φορά το θέμα είχε συζητηθεί χωρίς να είναι σε ημερήσια διάταξη και οι ομάδες δεν είχαν ρωτήσει τους προέδρους για το τι πρέπει να ψηφίσουν.

6. Ο Οικονομίδης αναφέρθηκε στο θέμα των υβριστικών συνθημάτων και στα λεγόμενα του Σταύρου Ελληνιάδη στην ΚΕΔ: «Ποιος είναι ο Ελληνιάδης και πάει και μιλάει;». Του απάντησε ο Χατζηγρηγοριάδης: «Θα του απαγορεύσεις τώρα και να μιλάει;».










TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ