ΡΩΣΙΑ

Ο Σβεντ δεν θέλει να ξαναπαίξει με τα χρώματα της Ρωσίας

Ο Σβεντ με τη φανέλα της Ρωσίας
Ο Σβεντ με τη φανέλα της Ρωσίας EUROKINISSI

Ο Αλέξι Σβεντ δεν είναι διατεθειμένος να ξαναφορέσει τη φανέλα της Ρωσίας, όπως εξήγησε ο GM της εθνικής ομάδας, Σεργκέι Πανόφ.

Το EuroBasket 2017 είναι, απ ότι φαίνεται, η τελευταία μεγάλη διοργάνωση στην οποία αγωνίστηκε ο Αλέξι Σβεντ με τα χρώματα της Ρωσίας. Ο ηγέτης της Χίμκι έχει πάρει τις αποφάσεις του περί οριστικής αποχώρησης από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας, όπως υποστήριξε ο GM της Ρωσίας, Σεργκέι Πανόφ.

Σε συνέντευξη που έδωσε σε ρωσική ιστοσελίδα, ο άλλοτε διεθνής σέντερ και νυν τζένεραλ μάνατζερ της Ρωσίας εξήγησε πως "έχουμε μια αρκετά ξεκάθαρη κατάσταση με τον Αλέξι Σβεντ. Δεν θέλει να παίξει με την εθνική ομάδα. Μιλήσαμε κι αυτή είναι η στάση που κράτησε. Είναι ακόμη νέος βέβαια, εύχομαι ότι θα συνειδητοποιήσει πως η εθνική ομάδα είναι ένα μεγάλο κομμάτι της καριέρας για κάθε παίκτη".

Με τη Ρωσία, ο Αλέξι Σβεντ έχει κατακτήσει δύο χάλκινα μετάλλια σε μεγάλες διοργανώσεις. Αρχικά το 2011 στο EuroBasket της Λιθουανίας και εν συνεχεία το 2012 στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΡΩΣΙΑ ΧΙΜΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ