ΜΠΑΣΚΕΤ

Super καλοκαιρινό τουρνουά στον Αστακό

Super καλοκαιρινό τουρνουά στον Αστακό

Για ένα ακόμη καλοκαίρι στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας ακούγεται ο αγαπημένος ήχος της πορτοκαλί μπάλας. Διαβάστε αναλυτικά.

Για ένα ακόμη καλοκαίρι στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας ακούγεται ο αγαπημένος ήχος της πορτοκαλί μπάλας. Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

" Για ένα ακόμη καλοκαίρι στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας ακούγεται ο αγαπημένος ήχος της πορτοκαλί μπάλας με τα σπυριά που… σκάει στο τσιμέντο: Το πιο hot μπασκετικό event 3on3 “Beyond your limits” vol. IV δηλώνει και φέτος παρών! Το διήμερο 11-12 Αυγούστου, ημέρες Δευτέρα-Τρίτη, πάρε λοιπόν την τριάδα σου και δοκίμασε της δυνάμεις σου ανάμεσα στους καλύτερους παίχτες της περιοχής - και όχι μόνο! Οι κατηγορίες συμμετοχών θα είναι οι εξής τρεις:

* παιδικό, έως 15 ετών

* εφηβικό, 15-18 ετών

* ανδρικό

Οι συμμετοχές θα είναι συγκεκριμένες σε αριθμό και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας σε αυτές. Ελέω των καιρών και της οικονομικής κρίσης, συμμετέχοντες από μέρη εκτός Αστακού μαζί με τις συμμετοχή μπορούν να ενημερώσουν -αν τους ενδιαφέρει η διαμονή- ώστε να εξασφαλιστεί έγκαιρα από τους διοργανωτές στέγαση και φαγητό σε χαμηλές τιμές.

Το 3on3 “Beyond your limits” vol. IV διεξάγεται με την υποστήριξη του ΑΜΣ Αίολος Αστακού

Ιnfo

11-12 Aυγούστου / Αστακός Αιτωλοακαρνανίας

6979507602 - Γιάννης

6937074816 - Στέργιος".

Super καλοκαιρινό τουρνουά στον Αστακό
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ