SUPER CUP ΜΠΑΣΚΕΤ

Super Cup, Μπαρτζώκας: "Με 28 ασίστ για 6 λάθη ήταν δύσκολο να απειληθούμε"

SUPER CUP 2022 /  /  -  (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
SUPER CUP 2022 / / - (KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μετά από την άνετη νίκη επί του Προμηθέα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στην αναλογία των ασίστ για τα λάθη που είχε η ομάδα του, ενώ εξήγησε πως ο Ολυμπιακός έχει αρκετά περιθώρια βελτίωσης ακόμη.

Ο Ολυμπιακός ήταν σοβαρός, εύστοχος και συγκεντρωμένος στην άμυνα, μετατρέποντας τον ημιτελικό του Super Cup 2022 by aegean islands σε παράσταση για ένα ρόλο. Παρά την κυριαρχική εμφάνιση απέναντι στον Προμηθέα και την σπουδαία απόδοση σχεδόν σε όλο το σαραντάλεπτο πάντως, ο Γιώργος Μπαρτζώκας κράτησε χαμηλούς τόνους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Δείξαμε υπομονή στο να επιβάλλουμε τον ρυθμό που θέλουμε. Είχαμε 28 ασίστ για 6 λάθη, οπότε ήταν δύσκολο να απειληθούμε. Αφού είχαμε καλή δημιουργία και η άμυνά μας ήταν αποτελεσματική στο δεύτερο μέρος, άνοιξε το σκορ και είχαμε την ευκαιρία να μην πιέσουμε τους παίκτες, αλλά να μοιράσουμε τον χρόνο. Πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα όσον αφορά στην τακτική μας. Είναι νωρίς και θα πρέπει να το κάνουμε".

Ενώ ο Άλεκ Πίτερς ανέφερε: "Αυτά τα παιχνίδια δεν είναι ποτέ εύκολα. Αντιμετωπίσαμε ως σημαντικό τον αγώνα του Super Cup. Δεν ήταν ένας αγώνας προετοιμασίας. Έπρεπε να είμαστε έτοιμοι και νομίζω πως σε αρκετές στιγμές δείξαμε πως είμαστε σε καλό ρυθμό. Θέλω να συνεχίσουμε έτσι, μιας και ξεκίνησε η σεζόν, για να παρουσιαστούμε ακόμη πιο έτοιμοι στον τελικό με τον Παναθηναϊκό".

Γιατράς: "Ο Ολυμπιακός τιμώρησε κάθε λάθος μας"

Από την πλευρά του, ο Μάκης Γιατράς δήλωσε: "Ο Ολυμπιακός κέρδισε δίκαια και άνετα. Πιστεύαμε πως μπορούσαμε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί. Ο Ολυμπιακός τιμώρησε κάθε λάθος που κάναμε. Δεχθήκαμε πολλά καλάθια στον αιφνιδιασμό. Ήταν δύσκολο να ακολουθήσουμε. Μπορούμε σίγουρα να παίξουμε ο Ολυμπιακός, ο οποίος είναι μια εξαιρετική ομάδα, που ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο. Μας έδειξε όλα τα λάθη και τις αδυναμίες, κάτι που πιστεύω πως θα μας κάνει καλό στη συνέχεια".

Ενώ ο Τράβις Σίμπσον πρόσθεσε: "Ο Ολυμπιακός δείχνει γιατί είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Η άμυνά του είναι αυτή που τον πηγαίνει σε άλλο επίπεδο. Στο πρώτο μέρος καταφέραμε να ελέγξουμε τα λάθη μας και να είμαστε κοντά, αλλά στη συνέχεια δεν ήμασταν καλοί και δώσαμε αρκετά ελεύθερα σουτ. Κάναμε σημαντικά λάθη, που έδωσαν την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να τρέξει το γήπεδο".

TAGS SUPER CUP ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ