SUPER CUP ΜΠΑΣΚΕΤ

Super Cup, Γιατράς: "Διαφωνώ κάθετα με την αλλαγή των ξένων, μεγαλώνει η ψαλίδα"

SUPER CUP 2022   (LATO KLODIAN/EUROKINISSI)
SUPER CUP 2022 (LATO KLODIAN/EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάκης Γιατράς εξήγησε πόσο σημαντικό είναι για τον Προμηθέα να παραμένει μεταξύ των κορυφαίων ομάδων της χώρας, ενώ τοποθετήθηκε για το θέμα της επικείμενης αύξησης των ξένων στη Basket League.

Ξεκάθαρη θέση κατά της αλλαγής των ξένων στη Basket League και της αύξησής τους σε επτά (7) πήρε ο Μάκης Γιατράς, την παραμονή της έναρξης του Super Cup 2022 by aegean islands. Ο προπονητής του Προμηθέα εξήγησε μάλιστα πως μια τέτοια κίνηση απλά θα μεγαλώσει την ψαλίδα ανάμεσα στους μικρούς και τους μεγάλους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλους. Είναι τιμή που βρισκόμαστε γι άλλη μια χρονιά στη διεκδίκηση ενός τίτλου στην Ελλάδα. Είναι μεγάλο πράγμα για τον Προμηθέα. Είχαμε την ατυχία πέρσι να παίξουμε με τον Ολυμπιακό στην ημιτελική φάση της Basket League. Έχουμε φτιάξει μια καλή ομάδα, ευτυχώς χωρίς απουσίες και τραυματισμούς στην προετοιμασία" ενώ αναφορικά με την επικείμενη αύξηση των ξένων στους επτά, είπε:

"Διαφωνώ κάθετα με αυτή την αλλαγή. Ο χρόνος της αλλαγής προέκυψε ενώ οι ομάδες έχουν διαμορφώσει τα ρόστερ τους. Νομίζω πως αυτή η απόφαση κάνει πιο ισχυρές τις ομάδες που μπορούν να πάρουν έβδομο ξένο. Δεν έχουν όλες οι ομάδες αυτή τη δυνατότητα. Μεγαλώνει η ψαλίδα. Δίνει μεγαλύτερη δύναμη στους δυνατούς και αποδυναμώνει τους υπόλοιπους".

Από την πλευρά του, ο Νίκος Γκίκας ανέφερε: "Το θέλουμε πάρα πολύ. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ καλά, κρατήσαμε κάποια παιδιά από πέρσι που μας βοηθάνε πάρα πολύ. Θεωρώ πως ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος από πέρσι και πως φέτος θα είναι φαβορί για την κατάκτηση της EuroLeague".

TAGS SUPER CUP ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ