EUROLEAGUE

Στρέλνιεκς: "Ελπίζω να ξαναπαίξω με τον αδερφό μου"

Στρέλνιεκς: "Ελπίζω να ξαναπαίξω με τον αδερφό μου"

Ο Γιάνις Στρέλνιεκς, παίκτης της Μπάμπεργκ, μίλησε στην κάμερα της Euroleague για την σχέση του με το μπάσκετ αλλά και το πως ξεκίνησε να ασχολείται με αυτό.

Ο Λετονός παίκτης της Μπάμπεργκ, Γιάνις Στρέλνιεκς, μίλησε μπροστά στην κάμερα της Euroleague για το τι τον οδήγησε στο μπάσκετ, αποκαλύπτοντας και ποιος ήταν ο άνθρωπος που τον ώθησε στο να ασχοληθεί με αυτό.

Φέτος με τις εξαιρετικές του εμφανίσεις έχει οδηγήσει τη Μπάμπεργκ στο Τοp-16 της Euroleague και μιλώντας στην κάμερα της Euroleague TV αποκάλυψε ποιος ήταν ο άνθρωπος που τον οδήγησε στο μπάσκετ αλλά και τη σχέση που έχει μαζί του.

Για το πως ξεκίνησε η σχέση του με το μπάσκετ είπε: "Είμαστε πέντε μέλη, έχω δυο μεγαλύτερους αδερφούς αλλά μόνο εγώ και ο μεγαλύτερος αδερφός μου παίζουμε μπάσκετ. Ήμουν εφτά χρονών και ο αδερφός μου το καλοκαίρι έπαιζε μπάσκετ αλλά εγώ ήμουν πολύ μικρός και δεν μπορούσα να συμμετέχω οπότε απλά ταξίδευα μαζί του και τον έβλεπα να παίζει. Ο αδερφός μου μια μέρα με ρώτησε αν θέλω να δοκιμάσω γιατί μέχρι τότε απλά έβλεπα γιατί ήμουν μικρός. Δοκίμασα και μου άρεσε πολύ και μου αρέσει ακόμα".

Για το αν υπήρχαν δυσκολίες στο να είναι στην ίδια ομάδα με τον αδερφό του, καθώς έπαιζαν και οι δυο στην Βέντσπιλς για δυο σεζόν: "Ήταν πολύ ωραία να παίζουμε μαζί γιατί μερικές φορές όταν τα αδέρφια παίζουν στην ίδια ομάδα είναι λίγο δύσκολο μερικές φορές αλλά πάντα υποστηρίζαμε ο ένας τον άλλο και ακόμα το κάνουμε. Ακόμα και τώρα βλέπουμε ο ένας τα παιχνίδια του άλλου και ελπίζω κάποια στιγμή να ξαναπαίξουμε μαζί".

Ενώ για το αν οι γονείς του είχαν κάποια σχέση με το μπάσκετ και οδηγήθηκε εκεί δήλωσε: "Οι γονείς μου δεν έπαιζαν μπάσκετ αλλά μπορούσαμε να μιλήσουμε μαζί τους γι' αυτό αλλά μετά τα άσχημα παιχνίδια δεν λέγαμε τίποτα, μίλαγα μόνο με τον αδερφό μου και προσπαθούσαμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο".

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ