EUROLEAGUE

Ανακοινώθηκε ο Τέπιτς

Ανακοινώθηκε ο Τέπιτς

Ο Μιλένκο Τέπιτς θα αγωνίζεται με το #4 στη φανέλα και αυτό που είχε να πει για την επιστροφή του στην Παρτίζαν, ήταν ότι "γύρισα στο σύλλογο που αγαπώ''.

Η Παρτίζαν έχει την Πέμπτη (19/12) ένα παιχνίδι "ζωής ή θανάτου". Αν δεν θέλει βλέπετε, να εξαρτάται από τον... Ομπράντοβιτς (βλ. τη νίκη της Φενέρμπαχτσε επί της Ναντέρ), θα πρέπει να νικήσει την ΤΣΣΚΑ, στη "Χάλα Πιονίρ" και να τακτοποιήσει μόνη της τα θέματα της.

Σε αυτό το ματς, η πρωταθλήτρια της Αδριατικής λίγκας θα έχει στη σύνθεση της και έναν επιπλέον παίκτη: τον Μιλένκο Τέπιτς, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Λιέτουβος Ρίτας, προσγειώθηκε τη Δευτέρα (16/12) το βράδυ στο Βελιγράδι και σήμερα ανακοινώθηκε από την Παρτίζαν. Στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν, είχε να πει ότι " είμαι ευτυχής που επιστρέφω στο σύλλογο που αγαπώ. Ήλθα για να κάνω ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής, ό,τι χρειάζεται η ομάδα. Ελπίζω όλα να πάνε καλά. Ξέρω τι να περιμένω. Έχω σκεφτεί πολλά που αφορούν την Παρτίζαν, αλλά θα πάνω βήμα, βήμα. Το πιο σημαντικό τώρα, είναι ότι γύρισα και είμαι χαρούμενος".

Αυτό που τον ενδιαφέρει σε πρώτη φάση " είναι να νικήσουμε στην τελευταία αγωνιστική και να προκριθούμε στο ΤΟΡ16. Μετά θα διεκδικήσουμε την πρόκριση μας στο Φάιναλ Φορ της Αδριατικής, μαζί και τον τίτλο του πρωταθλητή που θα μας δώσει και τη νέα σεζόν θέση στη Euroleague". Ο Τέπιτς θα αγωνίζεται με το Νο.4 στη φανέλα.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΡΤΙΖΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ